2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》课后练习试卷[6]

来源:互联网 编辑:王志 手机版

‘2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》课后练习试卷【6】含答案考点及解析

班级:___________ 姓名:___________ 分数:___________

题号

总分

得分

注意事项:

1.答题前填写好自己的姓名、班级、考号等信息

2.请将答案正确填写在答题卡上

评卷人

得??分

?

?

一、单项选择

1.---How do you like your school uniform

---I like it very much because I take ____ in my school.

A.pride

B.proud

C.part

D.interest

【答案】A

【解析】

试题分析:句意:---你认为你的校服怎么样?---我非常喜欢因为我在学校穿着我引以为豪。此题考查名词,A自豪;B自豪的;C部分;D兴趣。根据句意,应选A。

考点:考查名词词语释义。

评卷人

得??分

?

?

二、完形填空

完形填空

先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案

No One Words But My Own

The classroom was full of those of us who wanted to work on the school newspaper. I didn’t write a lot. but working on the paper sounded like fun. I ?????the idea of being a reporter, interviewing my friends, and covering middle school events.

To be chosen, we had to turn in an example of our ????. I wrote an article about the joys of summer, and showed it to my father, a talent poet. He read it and frowned(皱眉).

"It’s okay." my father said, taking out a pencil "But how about changing this sentence to ..." And as a result, he rewrote the whole piece — without me, for I never said anything to ?????him.

No surprise—his version(版本)was ???. He had a gift for language. It was so much better than my piece that I turned in his version instead of mine.

"Welcome to the Dundee School News," my teacher said to me. But before I could be ?????about the news, he added, "Based on that excellent article you wrote about summer, I expect you to write a personal opinion article every week for the second page of the paper."I was so surprised! I was unable to write at that level, but I couldn’t tell the ?????to the teacher, and I couldn’t ask my father for help, either. That term working on the paper was really painful. And my teacher clearly expressed his ????.

"Can’t you write something more like the first piece you wrote?"he said, each time I turned in my article.

I couldn’t, because at that age, I didn’t have my father’s ability and experience as a writer. Week after week, I tried hard, but my writing never ?????the level of the first article.

At last, to my total shame, another student took my place. I ?????that my father rewrote my first article himself, instead of simply trying to help me to improve it. But in my heart I knew it was my fault(错误) because I allowed him to do it. Later, I did become a successful writer on my own. Looking back, I realized that the pain and shame of that school experience had a ????side. It taught me to depend on myself and be myself. So every day, I try to use my own words, find my own style and be my own best self. It feels great.

2.

A.gave

B.shared

C.liked

D.welcomed

3.

A.report

B.writing

C.homework

D.newspaper

4.

A.help

B.stop

C.allow

D.praise

5.

A.different

B.common

C.popular

D.wonderful

6.

A.excited

B.worried

C.nervous

D.confident

7.

A.truth

B.excuse

C.feeling

D.answer

8.

A.honesty

B.patience

C.hope

D.disappointment

9.

A.set

B.reached

C.raised

D.changed

10.

A.agreed

B.realized

C.remembered

D.complained

11.

A.magic

B.serious

C.bright

D.strange

【答案】

2.C

3.B

4.B

5.D

6.A

7.A

8.D

9.B

10.D

11.C

【解析】

试题分析:这篇短文主要介绍了想加入学校报社,写了一篇文章让很有天赋的诗人父亲修改,最终修改了很多,成为了父亲写的内容。作者通过一篇让他人大家赞赏大的文章加入了报社,被要求每周写一篇个人评论,可是作者无论怎样都写不出当初的那篇文章,最后他通过自己不断用自己的语言,自己的风格写作而成为了一名优秀的作家。

2.C考查动词及语境的理解。A. gave 给予;B. shared分享;C. liked喜欢;D. welcomed欢迎。文中讲大家想成为报社一员,作者也喜欢这份工作。故选C。

3.B考查名词及语境的理解。想要被选入报社,当然需要上交一份写作。A. report报道; B. writing作品,写作;C. homework作业;D. newspaper报纸。故选B。

4.B考查动词及语境的理解。作者让父亲帮助改作文,却改为了全篇都是父亲的笔记,因为作者没有阻止他。A. help帮助;B. stop 阻止;C. allow允许;D. praise赞誉。结合句意,故选B。

5.D考查形容词及语境的理解。前文讲到作者的父亲是一位很有天赋的诗人,当然他的作品就会很棒。A. different不同的;B. common一般的;C. popular受欢迎的;D. wonderful精彩的。结合句意,故选D。

6.A考查形容词及语境的理解。被告知自己进入了报社,作者是兴奋的,激动的。故选A。

7.A考查名词及语境的理解。作者上交的文章不是自己写的,而是父亲写的,所以他不能告知真相。故选A。

8.D考查形容词及语境的理解。老师很明显的表达了自己对作者的失望,最初上交的文章很棒,可是自己再工作中却怎么也写不出好文章,故老师是失望的。故选D。

9.B考查动词及语境的理解。我的文章没有达到过第一篇文章的水平。reach at到达,故选B。

10.D考查动词及语境的理解。我抱怨父亲只是帮我写,而没有教给我应该怎么写。A. agreed同意;B. realized意识到;C. remembered记得; D. complained 抱怨。根据句意,故选D。

11.C考查动词及语境的理解。我意识到,学校的这次痛苦的羞耻的经历也有好的一面,就是教会了怎么样依靠自己成为自己。A. magic魔术;B. serious严重的;C. bright明亮的;D. strange 奇怪的。结合句意,故选C。

考点:考查人生故事类短文。

评卷人

得??分

?

?

三、阅读理解

任务型阅读

A. 阅读下面短文,并根据所读内容,在文章后的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每空一词。(毎空1分,满分10分)

July 16th was a bad day for Arthur Johnson. In the morning, he set off from his home in Santa Barbara, California. It was the start of his summer holidays, and he decided to visit his friends at Las Vegas. Then he hoped to go fishing at Lake Mead.

Johnson’s troubles started while he was driving happily across the Mojave Desert. His car broke down and he tried to repair it, but he failed. He telephoned a workshop to ask it to send a tow truck (拖车) to pull the car away and repair it.

When waiting for the tow truck, he fell asleep. While he was sleeping, a tow truck arrived from San Pedro (the nearest town) and pulled his car away. Later on, Johnson woke up and thought that somebody had stolen his car. Unwillingly, he started to walk back towards San Pedro, but a police car stopped him to find out why he was walking in the desert.

Johnson looked like a man wanted in California for robbery, so the police kept him at San Pedro for the night. The next day, Johnson’s friends came from California. They proved that Johnson was a harmless salesman, so they let him go.

Title:? A 12.???day for Arthur Johnson

Johnson’s 13.

1. To visit his friends at Las Vegas

2. To go 14.??at Lake Mead

Johnson’s troubles

1. His car didn’t15.??and he failed to 16.?it.

2. As he was sleeping, a tow truck arrived from San Pedro and 17.??his car away.

3. Unluckily, he had to walk back towards San Pedro, but a police car 18.??him to find out why he was walking in the desert.

4. Johnson looked like a man wanted in California for19., so the police kept him at San Pedro for the night.

In the end

Johnson’s friends 20.?that Johnson was a harmless 21.?, so the police let him go.

【答案】

12.bad

13.plan

14.fishing

15.work

16.repair

17.pulled

18.stopped

19.robbery

20.proved

21.salesman

【解析】

试题分析:这篇短文主要讲述了七月十六日,对于亚瑟约翰逊是一个糟糕的一天,暑假开始时,他决定去拜访他的朋友,他希望去米德湖钓鱼,他的麻烦从他的车抛锚开始,他打电话给车间,要求派一辆拖车(拖车)把他的车拖去修理。他等拖车的时候,他睡着了,一辆卡车把他的车拖走了,警察把他当成了一个抢劫犯,最后通过他的朋友证明才把他释放了。

12.考查形容词。通读全文可知这篇文章主要讲述了Arthur Johnson糟糕的一天。结合语境故填bad

13.考查名词。通读第一段可知是Arthur Johnson的计划。结合语境故填plan

14.考查形容词。根据第一段可知Arthur Johnson假期计划是1.拜访他的朋友2. 去米德湖钓鱼,结合语境故填fishing ,go fishing 定词组去钓鱼。

15.考查动词。下面两段主要是讲述Arthur Johnson所遇到的麻烦。首先他的车不能启动了。故填work

16.考查动词。根据表格中Arthur Johnson所遇到的麻烦中车不能启动,他也没有修理成功,fail to do表示做某事失败;结合语境故填repair

17.考查动词,根据文中While he was sleeping, a tow truck arrived from San Pedro (the nearest town) and pulled his car away.可知当他睡着了,一辆卡车把他的车拖走了。故填pulled

18.考查动词。根据文中willingly, he started to walk back towards San Pedro, but a police car stopped him to find out why he was walking in the desert.可知警车拦住他,询问他为什么在沙漠中走着。故填stopped

19.考查名词。根据文中Johnson looked like a man wanted in California for robbery, so the police kept him at San Pedro for the night.可知Johnson看起来像一个在加利福尼亚抢劫的人。故填robbery

20.考查动词。根据文中The next day, Johnson’s friends came from California. They proved that Johnson was a harmless salesman可知他的朋友证明了约翰逊是一个无害的推销员,故填proved

21.考查名词。根据文中The next day, Johnson’s friends came from California. They proved that Johnson was a harmless salesman可知他的朋友证明了约翰逊是一个无害的推销员。所以填salesman?。

考点:补全短文。

I’m Cathy Brown. I am now working for the Sunshine Travel Service in Changsha. I have just come back from Taiwan, the biggest island of China. It is in the Pacific Ocean(太平洋) to the east of Fujian.

week, I took a group of French holiday-makers for a week’s trip to Taiwan. We traveled all around the island. There are a lot of places of interest. My favorite is Sun Moon Lake. You may ask why people call it so. If you fly high up over the lake and look down from your plane, you will find the answer yourself. In the middle of this lake, there is a small island that is called Pearl Island because it looks like a pearl. On one side of Pearl Island the lake looks like a sun, and on the other side it looks like a moon. That is why people call it the Sun Moon Lake.

There are many mountains around this lake. One of the nearest is Mount Ali. We stayed there for three days. We also had a dancing party with Gaoshan people. On our first day there we went to the mountain and watched the sun going down slowly in the west. On our last day we got up early and saw the beautiful sunrise(日出).

Taiwan is a wonderful place which is known for beautiful scenery.

根据短文内容,完成下列任务。

22.将文中画线句子改为定语从句。

_______________________________________________________________

23.What does the word “holiday-maker” in this passage mean in Chinese? (?? )

A.假期的

B.制造者

C.旅游

D.度假者

24.Which place does Cathy like best?

_______________________________________________________________

25.Why do people call the lake Sun Moon Lake?

26.They stayed in Mount Ali for ______.

【答案】

22.I have just come back from Taiwan that/which is the biggest island of China.

23.D

24.Sun Moon Lake.

25.In the middle of this lake, there is a small island that is called Pearl Island because it looks like a pearl. On one side of Pearl Island the lake looks like a sun, and on the other side it looks like a moon.

26.three days

【解析】

试题分析:本文主要记述凯西带一群官员去台湾七日游。

22.在句子“ I have just come back from Taiwan, the biggest island of China.”中,“the biggest island of China”和“Taiwan”是同位语,Taiwan是先行词,关系代词用whichhat引导,并且在定语从句中作主语。故变后的句子是:I have just come back from Taiwan that/which is the biggest island of China.

23.根据文中句子“Last week, I took a group of French holiday-makers for a week’s trip to Taiwan.”的描述,上周我带一群法国旅游者去台湾进行为期一周的旅游。可知答案选D。

24.根据文中句子“My favorite is Sun Moon Lake.”的描述,我最喜爱的地方是 Sun Moon Lake.可知答案是Sun Moon Lake.

25.Because in the middle of this lake, there is a small island that is called Pearl Island because it looks like a pearl. On one side of Pearl Island the lake looks like a sun, and on the other side it looks like a moon. That is why people call it the Sun Moon Lake.

26.根据文章最后一段的句子“We stayed there for three days.”可知答案是Three days。

考点:故事类阅读。

Michelle, a famous lady, has found that more than 25% students are too fat in her country. It is a very serious problem. So she starts a health program to deal with it. The health program is to reduce the amount(数量)of fat students today and in the future.

The program will get families, schools, newspapers, magazines and TVs to join together and deal with the students’ obesity(肥胖症) so that students will be at a healthier weight. The program includes: Food stores should sell healthier foods. Schools should serve healthier meals with less fat and should also offer gym classes.

The lady is trying to fight the students’ obesity all over the country because it can cause illnesses and higher health cost. She wants the students to eat right, exercise more and control their weight. She also wants the students to understand it is important to have less sweet food, and drink water, milk and fresh juices, but not to choose cokes. At the same time she has also set a good example by planting a vegetable garden. She hopes that the garden will encourage more people to plant one, too.

The health program is really helpful to the students today and in the future. As she says, we cannot always build the future for youth, but we can build our youth for the future.

27.In Michelle’s country over ?????????????of the students are too fat.

A.75%

B.a quarter

C.a half

D.15%

28.What does the lady want the shops to do?

A.To offer gym classes.

B.To plant a vegetable garden.

C.To serve meals with less fat.

D.To sell healthier foods.

29.Michelle encourages fat students to have ?????????????.

A.more vegetables

B.sweet food

C.many cokes

D.much fat

30.What’s the main idea of the passage?

A.The lady introduces healthy drinks.

B.The lady cares about food cost.

C.The lady fights obesity in students.

D.The lady feel worried about the height.

【答案】

27.B

28.D

29.A

30.C

【解析】

试题分析:这篇文章的主要意思是Michelle为学生中的肥胖斗争,在Michelle的国家,超过四分之一的学生太胖。Michelle想让商店卖更健康的食品,Michelle鼓励肥胖的学生吃更多的蔬菜。

27.B细节理解题。据文章Michelle, a famous lady, has found that more than 25% students are too fat in her country.?可知,在Michelle的国家,超过四分之一的学生太胖。故正确答案为B.

28.D细节理解题。根据The program includes: Food stores should sell healthier foods. 可知,这位女士想让商店卖更健康的食品。故该题正确答案为D.

29.A细节理解题。根据At the same time she has also set a good example by planting a vegetable garden. She hopes that the garden will encourage more people to plant one, too.可知,Michelle鼓励肥胖的学生吃更多的蔬菜。即该题选A.

30.C主旨大意题。根据The lady is trying to fight the students’ obesity all over the country because it can cause illnesses and higher health cost. 可知,这篇文章的主要意思是这位女士为学生中的肥胖斗争。即该题选C。

考点:健康类短文阅读

word/media/imgrId77265bfd27bbad6de.pngAre you sometimes a little tired and sleepy in the early afternoon? Many people feel this way after lunch. I have a habit of taking a nap (小睡) after lunch. Without a nap at noon, I will feel uncomfortable the whole afternoon. A nap after lunch can make me feel fresh and comfortable. Then I can work better in the afternoon.

At noon – about six to eight hours after you wake up – your body temperature goes down. This is what makes you slow down and feel sleepy. So it is best for you to take a nap after lunch for about an hour.

In many parts of the world, people take naps in the middle of the day, especially in hot weather, where the heat makes work difficult in the early afternoon. In fact, naps are good for everyone in any weather. A daily nap gives one a more relaxing body and mind in the early afternoon, and is good for health. In many countries where naps are traditional, people are seldom ill such as heart diseases.

Many working people have no time to take naps though doctors may advise taking naps in the early afternoon. Here are a few tips about your nap:

Remember that the best time to take a nap is about eight hours after you get up. A short sleep too late in the day may only make you feel more tired and sleepy later. This can also happen if you sleep for too long. If you don’t have enough time, try a short nap after lunch — half an hour of nap can also be helpful.

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Prob....doc

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》课后练习试卷【6】_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module6 ......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Prob....doc

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》同步练习试卷【7】_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module6 ......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Prob....doc

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》综合测试试卷【8】_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module6 ......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Prob....doc

《Unit 3 L_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Unit 3 Language in use》同步练习试卷【6】含 答案考点......[本文更多相关]

...2019学年外研版九年级英语上册 Module 6 Problems模....doc

2018-2019学年外研版九年级英语上册 Module 6 Problems模块测试题 (含答案) - Module 6 标准检测卷 (满分:120 分 时间:100 分钟) 题号得分 ......[本文更多相关]

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》精品....doc

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》精品专题课后练习【10】(含答案考点及_英语_初中教育_教育专区。初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》......[本文更多相关]

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》精品....doc

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》精品专题课后练习【8】(含答案考点及解_英语_初中教育_教育专区。初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》......[本文更多相关]

2019外研版英语九上Module6《Problems》word模块试题含....doc

2019外研版英语九上Module6《Problems》word模块试题含答案 - 外研九年级上学期 Module6 试题 Class: Name: Marks: (满分 100 分) 一. ......[本文更多相关]

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Uni....doc

tell_英语_初中教育_教育专区。初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Unit 2 If you tell him the truth now,you will show》精品专题课后 练习【......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module3 Hero....doc

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module3 Heroes》综合测试试卷【1】含答_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module3 ......[本文更多相关]

初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Uni....doc

start_英语_初中教育_教育专区。初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Unit 1 If I start after dinner,Ill finish it》精品专题课后练习【7】 (含......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module11 Pho....doc

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module11 Photos》单元测试试卷【9】含_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module11 ......[本文更多相关]

2017外研版英语九年级上册module_6《problems_》word单....doc

2017外研版英语九年级上册module_6《problems_》word单元检测试卷(含答案) - Module 6 Problems 一、单项选择(15 分) 1. As students,......[本文更多相关]

2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题阅读练习(....doc

2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题阅读练习(无答案)(新版)外研版 - 物类之起 ,必有 所始。 荣辱之 来,必 象其德 。肉腐 出虫, 鱼枯生 蠹。怠......[本文更多相关]

广西2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题写作六....doc

广西2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题写作六练习新版外研版_英语_小学教育_教育专区。Module 6 Problems 本模块以“问题”为话题,讲述了青少年在成长过程中......[本文更多相关]

2016年秋外研版九年级英语上册《Module 6 Problems》单....doc

2016年秋外研版九年级英语上册《Module 6 Problems》单元练习_初三英语_英语_初中教育_教育专区。外研版九年级英语上册 Module6 Problems 单元练习一、单项选择(共 ......[本文更多相关]

2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题阅读练习(....doc

2018年秋九年级英语上册Module6Problems主题阅读练习(无答案)(新版)外研版 - 弈秋,通 国之善 弈者也 。使弈 秋诲二 人弈, 其一人 专心致 志,惟 弈秋之 ......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Prob....doc

《Unit 3 L_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》《Unit 3 Language in use》精选专题试卷【10】含 答案考点......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上(旧)》《Module 1....doc

《Module 1 Wonders of the_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上(旧)》《Module 1 Wonders of the world》综合测试试卷【10】含......[本文更多相关]

2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module7 Revi....doc

《Module7 Revision module A_英语_初中教育_教育专区。2018-2019 年初中英语外研版《九年级上》《Module7 Revision module A Great books》综合测试试卷【7】含......[本文更多相关]

[2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》课后练习试卷[6]]相关文章:

  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《M
  • 2018-2019年初中英语外研版《九年级上》《Module6 Problems》课后练习试卷[6]相关搜索
    最新推荐
    热门推荐