外研版英语八上试题 Module4 – Module6 检测试卷

来源:互联网 编辑:王志 手机版

林俊杰被称为“行走的CD”,有如此美称,足已说明林俊杰的实力,无论在唱功还是创作上,JJ的能力都是有目共睹的,一直喜欢着JJ,喜欢他的人,更喜欢他的歌,从他的歌里听懂了听不懂的,也听懂了听得懂的,“修炼爱情”,唱出了心酸,也唱出了幸福。听到了过去,也听到了未来,我只想说,JJ的唱功是有目共睹的。

外研版英语八年级(上) Module4 – Module6 检测试卷

Name____________ Class ____________ No.____________

片、查找资料,为大家制作出一部“年轻一代战力排行榜”,看看到底谁的功夫更高,谁又是行内最硬。  第八名王宝强    王宝强    宝宝的肌肉还是挺有范的  王宝强,1984年出生,6岁开始习武,8岁至14岁在少林寺做俗家弟子,在少林寺的6年里,王宝强学会了一些基本的少林功夫,在他拍摄的《士兵突击》,《一个人的武林》等影视作品中,都可以看出,他有一定的武术根基。但是由于身高体重的愿意,他的实战排名只能是第七。  第七名释小龙    释小龙参加综艺节目    释小龙现在主要走文艺范  释小龙,1988年出生,从两岁时拜少林寺住持释永信为师,成为一名少林俗家弟子。释小龙在少林寺学会了少林通臂拳、醉剑

第一部分听力部分(20分)

1、大概就是出去和朋友玩会被他们男盆友误会吧2、睡的好就是日韩小清新,睡不好就是炸了的黑香菇3、颜值高就是美若天仙,颜值低就是难辨雌雄4、刚剪完觉得自己帅飞,过会在看怎么这么丑5、扎起来像刘欢,放下来像腾格尔6、脸更大更圆了7、别想再有男朋友了8、原来短发真的是要天天洗头的呀9、前一秒:帅!清爽!后一秒:卧槽前面那个妹子的大波浪怎么那么好看!10、大家都觉得我感情上不顺利,受刺激各种安慰我,鼓励我,从头开始其实我只是觉得长发洗头太麻烦,短发又帅气11、不剪短发永远不知道自己有多丑12、周围男生都说丑,周围女生都说好看显得可爱,这就是男女审美差异13、睡到半夜突然惊醒,睡姿不对头发被压变形了,赶

一、听对话,选择正确的图片。(5分)

信者有,不信者无,鬼论之争这么久了,也没个结果,有办法去证明有,别人有不信。没啥好说的。邪气之地,风水不顺,阴深之地。都会有不正之风出现。何为不正之风,被风吹到者,会有头晕目眩之症状,然看到平常看不到的东西,听到平时听不见的话,心烦,气燥。

( ) 1. Which is Tom’s favourite sport?

A. B. C.

( ) 2. How does David usually go to school?

A. B. C.

( ) 3. What kind of show do they want to watch?

A. B. C.

( ) 4. How did Alan spend his weekend?

A. B. C.

( ) 5. What are they going to eat tonight?

A. B. C.

二、听对话,选择正确答案。(5分)

听第一段对话,回答6至7小题。

6. Which animal are they talking about?

A. Tigers.

B. Elephants.

C. Snakes.

7.What does the woman think of the TV show?

A. It's very boring.

B. It's very interesting.

C. It’s very exciting.

听第二段对话,回答8至10小题。

8. What’s Susan’s favorite movie about?

A. Four girls and their friends.

B. Four boys and their friends.

C. Four girls and four boys. 9. Who made the movie? A. Guo Jingmin B. Han Han C. Jiang Fangzhou 10. What does man want to do?

A. To watch the movie next time.

B. To see Guo Jingming.

C. To go to the movies with Susan. 三、听独白,完成信息记录表。(10分)

( ) 11. A. Blue B. Killer C. White ( ) 12. A. largest B. smartest C. smallest ( ) 13. A. 300 B. 200 C. 400 ( ) 14. A. History B. Population C. Situation ( ) 15. A. doing research B. developing plans C. building zoos

笔试部分(80分)

四、语言综合运用。 (15分)

( ) 16. ________ is not right to kill wild animals for their meat.

A. That

B. This

C. It

D . He ( ) 17. This is ______ building in our city. You can see most of the city from the top of it.

A. Tall

B. taller

C. the taller

D. the tallest

( ) 18. — The little girl ______ her seat to an old man on the bus.

—What a kind girl! A. brought

B. offered

C. made

D. let

( ) 19. Boys and girls, now let’s ______ to our new friend, Lucy!

A. give a welcome

B. make good friends

C. get along well

D. take some photos

( ) 20. His mother is ill in hospital. So he has to ______his grandparents.

A. look for

B. look at

C. look after

D. look forward to ( ) 21. My father got up very early when he was a student because his home was ______his school.

A. far from

B. farther from

C. close to

D. closer to

( ) 22. ______by yourself before class is very important if you want to do better in your study.

A. Studying

B. Traveling

C. Watching

D. Eating ( ) 23. My mother likes her job very much. The busier she is, ______she will be. A. the happier

B. the happiest

C. the sadder

D. the saddest

( ) 24. —Do you know Lin Shuhao?

Picture:

Name: The 11 Whale

Size: It ’s the 12 animal in the world, about 30 metres long and 13 tons (吨) heavy.

14 : They are in danger, because people kill them to get their oil (油).

There are only about 3000 left now.

Help: The government is 15 in order to protect them.

—Yes. He is one of ______basketball players in the NBA.

A.better

B. more popular

C. the most popular

D. best

( ) 25. We are all here______ Mary. She is at home.

A. with

B. without

C. except

D. but

( ) 26. My brother was _____playing the piano and he always play it when he was free.

A. interested in

B. looking forward to

C. afraid of

D. better at

( ) 27. We should protect the animals ______ danger.

A. on

B. in

C. of

D. at

( ) 28. She went to the information desk to ______ more information about the trip.

A. find out

B. take out

C. put out

D. look out

( ) 29. —______ do you plan to stay in Beijing?

—For five days.

A. When

B. Where

C. How long

D. How often

( ) 30.—Why not go to the Lao She Teahouse with me?

—______.

A. Never mind.

B. No idea.

C. Good idea.

D. Sorry to hear that.

五、完形填空(10分)

When people think of tigers, they think they are strong and dangerous. They are called

the king of forests. But now, the big animal is calling for our 31 . They are larger than

32 other kind of tigers and they wear the lightest orange 33 . They can live to be 20

years old and 34 produce two to four small tigers once. In the past 70 years, the

number of Siberian tigers (东北虎) went from 300 to less than 22. Siberian tigers are in great

danger. If the 35 doesn’t do anything, it's quite possible that there will be no more

Siberian tigers in China in ten to twenty years.

There are many reasons that why they are in danger. Forests are getting 36 because people cut down trees to build houses and people kill them for their beautiful orange coat and their bones. Wild animals, such as red deer and wild pigs, are the main 37 of the tigers. The hunting of these animals is the greatest threat (威胁) to tigers. So the most important thing is to save the animals that tigers eat. 38 protect wild tigers, we need to call on more people to stop eating and hunting wild animals.

In order to protect wild tigers in the next ten years, the World Wildlife Fund starts a 39 . It wants to save wild tigers and stop the tiger hunting and killing. China, together with twelve other 40 , has joined in.

( ) 31. A. help B. need C. advice D. chance

( ) 32. A. some B. many C. any D. each

( ) 33. A. shirt B. shoes C. coat D. jacket

( ) 34. A. they B. it C. you D. we

( ) 35. A. zoo B. club C. school D. government

( ) 36. A. larger B. smaller C. better D. older

( ) 37. A. friends B. food C. fans D. family

( ) 38. A. To B. For C. With D. At

( ) 39. A. lesson B. match C. plan D. situation

( ) 40. A. cities B. provinces C. countries D. teams

六、阅读理解(20分)

A

Here are some interesting places for you to enjoy yourself in while you are staying in Beijing.

( ) 41. Guo Degang is the host of _______.

A. De Yun She

B. Poly Theater

C. Chaoyang Theater

D. Beijing Opera( ) 42. Daming’s grandparents

De Yun She Here you can enjoy xiangsheng, or cross talk. I t’s a great place to take in som e

of Beijing’s traditional culture. The famous xiangsheng star Guo Degang

hosts(主办). See more information from the website. Call us to book tickets.

Time: 10:30 am—9:30 pm Wednesday to Sunday Tel: 5840-7676

Price: About 200 yuan each adult and half price for children under 14

Website: www.guodegang.org.

Poly Theater Poly Theater holding up to 1,500 people hosts performances including

international musicals, ballet, modern dance, concerts and Chinese plays. You

can book your tickets online. See more information from the website.

Time: 7:30 pm—11:00 pm Seven days a week Tel: 6500-1188

Price: About 300 yuan each adult and free for children under 8

Website: www. polytheater.com

Chaoyang Theater This theater often hosts performances of traditional Chinese acrobatics (杂技),

Beijing Opera and cross talk. The wonderful Chineseacrobatic show is a

must-see for anyone coming through Beijing. If you want to know what is on

tonight, click us.

Time: 8:30 am—8:30 pm Every day except Monday Tel: 6507-9847

Price: About 80 each and half price for old people over 70

Website: www.bjcyjc.com

are both 80 years old, and they want to see Beijing Opera in Chaoyang Theater. How much will it cost?

A. 80 yuan

B. 160 yuan

C. 120 yuan

D. It’s free.( ) 43. From which website can we get the information about Chinese plays?

A. www.guodegang.org

B. www.polytheater.com

C. www.chineseplay.com

D. www.bjcyjc.com( ) 44.Two Americans want to see traditional Chinese acrobatics. Where can they go?

A. De Yun She

B. Poly Theater

C. Chaoyang Theater

D. I don’t know.

( ) 45. What does the passage mainly tell us?

A. Chinese traditional culture is better than that of foreign countries.

B. People in Beijing has more enjoyable lives than the people in other places in China.

C. When staying in Beijing, you won’t feel bored because there are some interesting places to enjoy yourself.

D. These places are the best choices for you to have fun in Beijing.

B

Plenty of you know well about the Harry Potter books, but you may not know who wrote these wonderful books. They are by a woman called J. K. Rowling. She was born on July 31th, 1965 in Bristol, the UK. She has one sister who is two years younger than her. The girls loved listening to their father reading bedtime stories to them. They especially loved stories about magical worlds. Rowling wrote her first story, called Rabbit, at the age of six.

On a long train trip in the summer of 1990, the idea came to her of a boy who has magic but doesn't know it.

In 1992, Rowling began to teach English. She spent much time finishing the first Harry Potter book for young readers. It came out in June 1997. To her surprise, the book was greatly successful. The film came out in November 2001. Now Harry Potter series is popular with people of all ages and about 60 million books were sold in 200 countries.

Why has the series been so successful? There are a few things. Harry lives in modern England. He's also a very common boy: polite, friendly and clever. So, when other children read about Harry, they can think of being like him.

J. K. Rowling is very happy with the success and she's really enjoying life. She says she will go on living a quiet life with her daughter Jessica and writing children's books. (

) 46. J. K. Rowling _________. A. met a boy called Harry on a train trip

B. loved listening to stories when she was very young

C. got the idea of writing Harry Potter from her father's stories

D. wrote her first story after she began to teach English ( ) 47. The first Harry Potter book came out _________.

A. in 1992

B. in the summer of 1990

C. in June 1997

D. in November 2001

(

) 48. The Harry Potter series is _________.

A. only popular with young people

B. for her daughter, Jessica

C. only popular in England

D. about a young boy with magic

(

) 49. J. K. Rowling is successful, and she _________.

A. likes to travel all over the world with her daughter

B. is the richest woman in England

C. is excited about her success every day

D. is still writing stories for children (

) 50. The best title of the passage is ________.

A. English Magical Stories

B. J.K. Rowling and Harry Potter Series

C. Harry Potter-A Boy with Magic

D. Successful Way-Writing Stories

七、任务型阅读(本题有5小题,每小题1分,共5分)

下面是某校关于中学生课余时间活动的调查报告和调查表。请根据调查报告的内容,在调查表的括号内填上相关活动的字母序号。

are the results of the student after-school activity survey in our school. All the students watch TV after school and most students surf the internet. Only a small number of students do ho usework. Many students don’t like to be with their parents. However, half the students say they like spending time with friends when they have no classes. Most of them can finish their homework, but only about 25℅ students do some reading by themselves

every day.

(51.______) (52.______) (53.______) (54.______) (55.______)

50℅ 100℅

扩展阅读,根据您访问的内容系统为您准备了以下扩展内容,希望对您有帮助。

英语周报外研版 Book 6 Module4 答案 【急】

Book 6 Module 4 参*及部分解析

参*

1-5 BCBAA 6-10 CBACA

11-15 BABCB 16-20 ACBAB

21-25 CACDA 26-30 CBBCD

31-35 DABDB 36-40 ACABD

41-45 DBCAB 46-50 CCBDA

51-55 BADCD 56-60 CBACB

61-65 ADABD 66-70 AABBC

71-75 ABCEG

76. A dog bumped into her and caused her to fall.

77. He / She was near / close by (the dog).

78. Her knee and her lower leg.

79. She walks with a stick.

80. Because people keep vast dogs and can’t control them.

短文改错:

81. ... I am really ... am → are

82. ... so much things ... much → many

83. ... can have picnic ... picnic前加a

84. ... lake in where ... 去掉in 或where → which

85. ... until you like. until → if

86. ... different in your ... in → from

87. ... is unchangeable. unchangeable → changeable

88. ... weather or a raincoat ... or → and

89. Beside, the roads ... Beside → Besides

90.We hoped that ... hoped → hope

One possible version:

Lang Lang, who was born in Shenyang, Liaoning Province on June 14, 1982, is a world-famous pianist.

Lang Lang began to learn to play the piano at the age of three and he won first place at the fourth International Competition for Young Pianists in Germany at 11. When he was 14, he began his professional pianist career. He was named as one of 20 Young People Who Will Change the World by the Teen People magazine in 2003. Lang Lang is the youngest piano master in the world and he has been working to introduce classical music as well as Chinese music all over the world.

Lang Lang's great success was due to his gift and his hard work. We can learn much from him.

部分解析

单项填空:

21. C。all of a sudden 突然间;burst into laughter突然笑起来。

22. A。hold 与句子主语The 2013 Chinese Film Festival 之间是逻辑上的动宾关系,且hold 所表示的动作已完成,故用held 作后置定语。

23. C。由Mike's illness proved not to be as serious as we had thought 可知应选relief。to one's relief令某人宽慰的是。

24. D。空格处引导定语从句修饰先行词people,且关系词作介词of 的宾语,故用whom。

25. A。题意:这位导演一听到对他的电影的批评就生气了。the moment 意为“一……就”,引导时间状语从句。

26. C。题意:罗伯特是一个聪明的孩子,但他要想成功,就必须把天赋和勤奋结合起来(combine)。

27. B。由No 及This is the entrance to the supermarket 可知“不可以把车停这里”,故用mustn't。

28. B。I had to take my baby to hospital 是I couldn't go to your party 的原因,故选therefore(因此)。

29. C。由without payment 可知voluntary(志愿的,义务的)符合题意。

30. D。由bought 及will arrive next week 可知,expect 表示的动作发生在过去,且持续到现在并有可能持续下去,故用现在完成进行时。

31. D。由We have been busy with our work for months 可知“我们打算到海滩放松一下(relax)”。

32. A。sb. is said 后需跟动词不定式,且由No可知,西蒙已经离开了舞台,即leave 所表示的动作发生在is said 之前,故用不定式的完成式。

33. B。由Elderly people sometimes solve problems wisely 可知“他们有很多个人经验可利用(draw upon)”

34. D。题意:除了(In addition to)问问题外,小孩子们也通过观察大人(的行为)来学习。

35. B。由It's not that cold outside 可知,答话者在说服对方一起去购物,故选come on,表示劝说。完形填空:话题:人际关系本文是记叙文。围墙上的一句话激励了作者,改变了他的生活。

36. A。由下文的write something on the wall for someone else to see 可知,这些话是写在了“墙(wall)”上。

37. C。由上文的I was walking home from school 可知,这所房子是作者放学回家的必“经(passing)”之路。38. A。由下文的brightened my day 可知,作者这一天过得很“糟糕(bad)”。

39. B。40. D。由上下文语境可知,作者“决定(decided)”在墙上写一些东西来激励别人,故作者“停下(stopped)”去写了一则语录。

41. D。由上文的same handwriting 可知,新增加的语录与“第一个(first)”笔迹相同。

42. B。由下文的the old man in his front yard可知。

43. C。由下文的writing on his wall 可知,这位老人是房子的主人,故选C项。

44. A。由下文的he would be mad at me可知,作者很“害怕(afraid)”。

45. B。由前后句关系可知,此处表示因果关系,故选for。

46. C。作者之所以会感到害怕,是因为这位老人在人们眼中并不是一位“友善的(friendly)”人。

47. C。由下文可知,他在“读(read)”墙上的语录。

48. B。49. D。由下文的afraid to go back to the wall 可知,老人什么也“没(Without)”说就回去了,这让作者有一段时间感到很“恐惧(terrified)”。

50. A。51. B。由下文可知,当作者再回去时“看到(noticed)”墙上只有两个字,笔迹与之前的完全“不同(different)”。

52. A。由下文的He beckoned me over 可知,作者“看见(saw)”老人在他的前院。

53. D。54. C。由上文中老人主动跟作者打招呼及he's glad to see 可知,墙上的语录对老人有所“启发(inspiring)”,他很高兴看到现在的年轻人还有“ 价值观( values)”。

55. D。由上文中围墙上的一句话使作者心情变好、启发了老人、改进了作者与老人的关系等可知,这次“经历(experience)”改变了作者的生活。

阅读理解:

A篇(文娱)

本文是记叙文。文章介绍了一位九岁的音乐天才。

56. C。细节理解题。根据第二段中的she did not realize his musical gifts until he was at a friend's party and started to play a nursery rhyme on the piano 可知,直到儿子在派对上弹奏了一首儿歌,Marc 的母亲才意识到儿子确实有音乐天赋。

57. B。细节理解题。根据第二、三、四段中的时间点six months of age,he was two,he was five,he was just six and a half,at the age of six 可知。

58. A。推理判断题。根据第一段中的He has learned two musical instruments 可知,他弹琴弹得好,大提琴拉得也不错。

59. C。推理判断题。由文章首句可知他很有才华;由最后一段中的practices between 5-6 hours a day可知他很勤奋。B篇(文学)

本文是应用文。文章主要介绍了四本书。

60. B。细节理解题。根据Kizzy Ann Stamps这本书中介绍的they become more open-minded and friendly可知。

61. A。细节理解题。根据Better to Wish 这本书中介绍的People of all ages can enjoy the book可知。

62. D。推理判断题。文章主要介绍了四本书,因此可能出现在报纸的文学专栏。

C篇(节假日活动)

本文是说明文。文章介绍了一个独特的日子—— 世界爱笑日。

63. A。细节理解题。根据第一段中的Celebrated yearly on the first Sunday of May 可知。

64. B。段落大意题。根据第五段中的bringing joy 和helps stretch muscles and make us happy — This in turn, helps reduce stress, which is the cause of many diseases 可知,这些都是上爱笑瑜伽班的好处。

65. D。细节理解题。根据第六段中的in an attempt to spread the cheer to non-yogis 可知。

66. A。写作目的题。文章介绍了世界爱笑日的由来和活动等内容,目的就是让读者获取信息,故选A项。

D篇(个人情况)

本文是记叙文。塞缪尔·莫尔斯原本是一名画家,一次偶然的谈话让他成为了一名著名的发明家。

67. A。推理判断题。根据第一段中的I wish that ... from each other 可知,莫尔斯想第一时间告诉母亲他已平安到达伦敦,但是远隔3000 英里,他们要等四周才能收到彼此的信件。由此可知,莫尔斯应该会认为写信沟通的方式不够方便。

68. B。细节理解题。根据第二段中的But there was hardly any demand in the United States for history painting 可知,当时美国对于历史题材的油画需求量很小。故选B。

69. B。段落大意题。由第三段可知,莫尔斯认识了杰克逊,从他那里得知电流可以用于通讯,于是莫尔斯开始了自己的设计计划。可见第三段讲的是莫尔斯获得发明灵感的过程。

70. C。标题归纳题。本文主要讲述了莫尔斯从一名画家意外地转行成为发明家的历程。故选C项。

选做题参*及解析

参*

完形填空:

1-5 DABBC 6-10 AADCD 11-15 BACCB 16-20 BACDD

阅读理解:1-5 BAACD

解析

完形填空:

话题:人际关系

本文是记叙文。文章讲述了圣诞节期间,天降大雪,萍水相逢的两家人共同度过了一个难忘的圣诞节。

1. D。由the heavy falling snow 可以推断,那天下着大雪,作者的父亲开车非常“小心(carefully)”。

2. A。3. B。由上下文语境可知,我们在壕沟里“发现了(noticed)”一辆汽车,感到很“吃惊(surprise)”。

4. B。我们把车“停下(stopped)”,看看发生了什么情况。

5. C。由第二段中的the abandoned car 可知,那辆车应该是“空的(empty)”,车主不见了。

6. A。作者一家出去采购圣诞物品,家里的灯是关着的,回来发现灯却亮着。故此处用转折连词but。

7. A。由上一段可知,我们快回到家了。那么本题应选entered,进了家的前门。

8. D。由上文可知,这家人在雪路上行进时,不慎把车滑入壕沟,只好进入作者家里躲避风雪。现在主人们开门进家,他们向主人“问好(greeted)”。

9. C。由于私闯他人住宅,这家人开始向主人“致歉(apologizing for)”。

10. D。作者的母亲对陌生来客进屋并不介意。她知道他们也是“不得不(had to)”这样做。

11. B。由第一段中的the lights were on 可知,当时时间是晚上。外面下着雪,很“自然(natural)”,这一家人会留宿。

12. A。由下一句可知,作者和他的哥哥很希望和别的孩子一起玩耍。他俩很“高兴(excitedly)”与这家人的两个孩子一起玩。

13. C。14. C。由第一段中的our farmhouse— the only one for miles 可知,作者的家在农场里,周围几英里都没有其他人家。这种“农场(Farm)”生活对两个孩子来说很孤独,他俩总是很欢迎其他男孩子的“陪伴(company)”。

15. B。16. B。夜里外面下了暴雪。“显然(obvious)”,早上客人们没有办法“继续(continue)”他们的旅行了。

17. A。圣诞节期间天降大雪,外面的白雪地毯对男孩子们来说就是“天堂(heaven)”。

18. C。由上下文语境可知,作者的母亲把他们兄弟俩叫到一边,开始为客人们准备圣诞节“礼物(presents)”。

19. D。20. D。作者新伙伴的父亲也回到他们的“车(car)”里,取出了圣诞礼物,准备送给作者一家。他做的事情和作者母亲所做的是“一样的(same)”。

阅读理解:

话题:个人情感

本文是一则新闻。文章介绍了乐高玩具的消极表情越来越多,专家担心会给儿童带来不良的影响。

1. B。细节理解题。根据第二段中的the number of angry faces has increased 可知,乐高玩具世界里消极的表情越来越多。

2. A。细节理解题。根据第四段中的but from 1989 ... new themes were added to the range 可知,乐高公司从1989 年开始在玩具系列中加入新的主题。

3. A。推理判断题。根据倒数第三段中的But there were risks ... according to the study 可推断,Bartneck 对乐高玩具的愤怒表情感到担忧。第二段中的giving rise to concerns that children could be affected by the negativity of the toys 也可作为推断依据。

4. C。细节理解题。由最后一段中的every toy developed ... were also consulted 可知,Trangbæk 意在说明,他们公司的产品都是在调查研究的基础上生产的。

5. D。写作目的题。由第三段可知,本文报道了一项研究结果:乐高玩具的消极表情越来越多,专家担心会给儿童带来不良影响。

[外研版英语八上试题 Module4 – Module6 检测试卷]相关文章:

  • 外研版英语八年级(上)Module4--Modul
  • 外研版英语八年级(上)Module4--Modul
  • 外研版英语八上试题Module4单元检测试卷
  • 外研版英语八上试题Module4单元检测试卷
  • 外研版英语八上试题Module4学习检测
  • 外研版英语八上试题Module4学习检测
  • 外研版英语八上试题寒假作业:Module6综合检测
  • 外研版英语八上试题寒假作业:Module6综合检测
  • 外研版英语八上试题寒假作业:Module4综合检测
  • 外研版英语八上试题寒假作业:Module4综合检测
  • 外研版 八年级英语下 阶段性检测试题MODULE6
  • 外研版 八年级英语下 阶段性检测试题MODULE6
  • 外研版英语八上试题初二Module4单元检测试卷答
  • 外研版英语八上试题初二Module4单元检测试卷答
  • 外研版英语七下试题 Module4单元检测试卷
  • 外研版英语七下试题 Module4单元检测试卷
  • 外研版八年级英语下册Module6单元检测试卷含答
  • 外研版八年级英语下册Module6单元检测试卷含答
  • 外研版八年级英语下册Module4单元检测试卷含答
  • 外研版八年级英语下册Module4单元检测试卷含答
  • 英语周报外研版 Book 6 Module4 答案 【急】
  • 外研版英语八上试题 Module4 – Module6 检测试卷相关搜索
    最新推荐
    热门推荐