2017 - 2018学年高中英语Unit7TheSeaLesson4SeaStories检测北师大版必修32017120915

来源:互联网 编辑: 张倩 手机版

内部文件,版权追溯

内部文件,版权追溯

内部文件,版权追溯Lesson 4 Sea Stories

课后篇巩固探究

一、根据句意及首字母提示补全句子,使句子完整正确

1.It is a h       thing to see one person make another suffer.?

答案:horrible

2.I was t       out of my mind when I nearly ran into that girl on my motorcycle.?

答案:terrified

3.We waited for the tide to f       the boat off the sandbank.?

答案:float

4.They were surrounded by the enemy,but at last they managed to e       from the village.?

答案:escape

5.I watched them leave and then drove off in the o       direction.?

答案:opposite

6.Without special equipment,astronauts would not be able to s       in outer space.?

答案:survive

7.It can take many years to r       from the death of a loved one.?

答案:recover

8.When the ship starts to s      ,don’t pray — jump!?

答案:sink

9.After landing,he was u       to leave the airport,because roads into the city were blocked.?

答案:unable

10.She had heard with her ears,but her brain refused to r       the sense.?

答案:recognise

二、选择适当的短语,并用其正确形式完成句子

dive into escape from recover from scream out fall into

1.At 25,000 miles per hour our rocket will              the earth’s gravity.?

答案:escape from

2.An unlucky fox           a well.It was quite deep,so he could not get out by himself.?

答案:fell into

3.He           a warning not to touch the electric wire.?

答案:screamed out

4.He           the river and rescued the children.?

答案:dived into

5.How long does it take you             actions and behaviors that upset you??

答案:to recover from

三、单句填空

1.Much of Africa is       the edge of extreme hunger.?

答案:on

2.Technology is destroying the traditional letter as a means of communication       alarming speed.?

答案: at

3.We know well what difficulties we have to cope with to bring our work       a successful conclusion.?

答案:to

4.The characters in the film disliked each other at first but it all came right       the end.?

答案:in

5.When the plants are 20 centimeters high,tie the plants       a stick to support them.?

答案:to

四、完成句子

1.他感觉自己正处于深渊的边缘。

He felt he was               an abyss.?

答案:on the edge of

2.他把马拴在房子边上的一棵树上。

He       his horse       a tree beside his house.?

答案:tied;to

3.突然有人敲门。

              there was someone knocking at the door.?

答案:All at once

4.很抱歉现在我们还无法告诉您确切的装船日期。

I’m sorry to tell you that we                   you a definite date of shipment for the time being.?

答案:are unable to give

5.他们在户外扫雪,两手冻得通红。

They were sweeping the snow outside,?              .?

答案:hands red with the cold

6.他弄得声音很大,以吸引我的注意力。

He made a loud noise ?  .?

答案:to attract my attention

7.这家超市正在打折出售鱼和肉。

The supermarket is selling some meat and fish                   .?

2017_2018学年高中英语Unit7TheSeaLesson3TheSeaWorld....doc

2017_2018学年高中英语Unit7TheSeaLesson3TheSeaWorld检测北师大版_英语_高中教育_教育专区。文档均来自网络,如有侵权请联系我删除文档 ......[本文更多相关]

...年高中英语 Unit7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教....doc

2010年高中英语 Unit7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教案 北师大版必修3 北师大版必修3 教案北师大版必修3 教案隐藏>> Lesson4 Sea Stories 教案 I. Objecti......[本文更多相关]

高中英语 Unit7 lesson4 sea stories单元测试(2) 北师....doc

高中英语 Unit7 lesson4 sea stories单元测试(2) 北师大版必修3_高二英语_...英语:Unit7《The Sea》... 10页 免费 2018 Baidu |由 百度云 提供计算......[本文更多相关]

...年高中英语 Unit7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教....doc

2010年高中英语 Unit7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教案2 北师大版必修3 北师大版必修3 教案北师大版必修3 教案隐藏>> Lesson 4 Sea Stories Teaching aims......[本文更多相关]

2017-2018学年高中英语北师大版版必修3教学案:Unit 7 S....doc

2017-2018学年高中英语北师大版版必修3教学案:Unit 7 Section 7 Word版含答案...2.When he died in 1435, the stories of his travels made him one of ......[本文更多相关]

17学年高中英语Unit7TheSeaPeriodFour课堂讲义北师大版....doc

17学年高中英语Unit7TheSeaPeriodFour课堂讲义北师大版必修3 - 。。。 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 Period Four Lesson......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:Unit 11 ....doc

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:Unit 11 The Media 第十一单元检测 Word版含答案 - 第十一单元检测 (时间:100 分钟 满分:120 分) 第一部分......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:Unit 10 ....doc

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:Unit 10 Money 第十单元检测 Word版含答案 - 第十单元检测 (时间:100 分钟 满分:120 分) 第一部分 阅读理解(.......[本文更多相关]

高中英语 Unit7 lesson4 sea stories教案 北师大版必修3.doc

高中英语 Unit7 lesson4 sea stories教案 北师大版必修3_高三语文_语文_高中教育_教育专区。高中英语 Unit7 lesson4 sea stories教案 北师大版必修3 ......[本文更多相关]

...Unit 7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教案.doc

2010北师大版英语必修三 Unit 7 The Sea Lesson 4 Sea Stories 教案 - 学而笃志 切问而近思 Lesson4 Sea Stories 教案 I. Obj......[本文更多相关]

【北师大版】2017-2018学年高中英语必修1全套试卷(含答案).doc

【北师大版】2017-2018学年高中英语必修1全套试卷(含答案) - 1.Ma...[本文更多相关]

【北师大版】2017-2018学年高中英语必修二:全套精品教....doc

【北师大版】2017-2018学年高中英语必修二:全套精品教学案(含答案) - ...[本文更多相关]

2017_2018学年高中英语Unit8AdventureCommunicationWor....doc

2017_2018学年高中英语Unit8AdventureCommunicationWorkshopandCultureCorner检测北师大版必修3 - 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:12.4 Wor....doc

2017-2018学年北师大版高中英语必修4同步习题:12.4 Word版含答案 - Lesson4 TheNewAustralians 一、根据句意和首字母提示完成句子 1Your b 答案......[本文更多相关]

17学年高中英语Unit7TheSeaPeriodfour课时作业北师大版....doc

17学年高中英语Unit7TheSeaPeriodfour课时作业北师大版必修3 - 。。。 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 内部文件,版权追溯 Period Four Lesson......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修1全册教学案含答案.doc

2017-2018学年北师大版高中英语必修1全册教学案含答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。2017-2018 学年北师大版 高中英语必修一全册教学案 2017-2018 学年......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修5全册教学案含答案.doc

说服某人做某事 1 2017-2018 学年北师大版高中英语必修 5 教学案 5...[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修3全册教学案含答案.doc

2017-2018学年北师大版高中英语必修3全册教学案含答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。2017-2018 学年高一英语(北师大版) 必修三全册教学案 2017-2018 学年......[本文更多相关]

Unit 7 Lesson4 The Sea sea stories 教案1(北师大版必....doc

Unit 7 Lesson4 The Sea sea stories 教案1(北师大版必修3)_教学案例/设计_教学研究_教育专区。Unit 7 Lesson4 The Sea sea stories ......[本文更多相关]

2017-2018学年北师大版高中英语必修3全册课下能力提升....doc

2017-2018 学年北师大版高中英语必修 3 全册课下能力提升训练 2017-2018 学年北师大版高中英语必修 3 课下能力提升含答案 Unit 7 课下能力提升(一) Ⅰ.单词......[本文更多相关]

[2017 - 2018学年高中英语Unit7TheSeaLesson4SeaStories检测北师大版必修32017120915]相关文章:

  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 【教育专用】2017_2018学年高中英语Unit
  • 【教育专用】2017_2018学年高中英语Unit
  • [K12配套]2017_2018学年高中英语Uni
  • [K12配套]2017_2018学年高中英语Uni
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • [K12学习]2017_2018学年高中英语Uni
  • [K12学习]2017_2018学年高中英语Uni
  • 【推荐K12】2017_2018学年高中英语Uni
  • 【推荐K12】2017_2018学年高中英语Uni
  • 精选2017_2018学年高中英语Unit7The
  • 精选2017_2018学年高中英语Unit7The
  • 2017_2018学年高中英语Unit8Adven
  • 2017_2018学年高中英语Unit8Adven
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017_2018学年高中英语Unit7TheSe
  • 2017 - 2018学年高中英语Unit7TheSeaLesson4SeaStories检测北师大版必修32017120915相关搜索
    最新推荐
    热门推荐