六年级小升初英语试卷

来源:互联网 编辑:李元芳 手机版

编者小语:小升初的2113压力始5261终贯穿于六年级的学习4102生活,为了成功升学,准备好每一门科目1653的考验势在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。  1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give  3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us  5. A. night B. ghost C. daughter  二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。  (1)underground A.电影院 (6)listen to the radioA 植物园  (2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花  (3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播  (4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒  (5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋  三.单项选择  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.  A. that B. what C. if  2. Be quiet! The babies ________.  A. sleep B. are sleeping C. slept  3. Do you know ______ this word?  A. what to spell B. how to spell C. to spell  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.  A. to laugh B. laugh C. laughing  5. —— What day is today? —— It's ______.  A. Monday B. a fine day C. September 1st  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.  A. see B. will see C. am seeing  7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.It’s ________ the desk.  A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.  A. park B. dentist C. teacher  9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.  A. ride B. reading C. read  10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.  A. Peter B. Peters C. Mary’s  11. I want to find a good book. I’m going tothe _______.  A. cinema B. library C. museum  12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.  A. What B. When C. Where  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.  A. too B. neither C. either  14. I want to buy ________.  A. something eat B. something to eat C. anything to eat  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.  A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.  16. Mrs. Sun is a friend of _______.  A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's  17. There _____ two cups of tea on the table.  A. is B. are C. was  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are youngpioneers  A. Any B. Either C. All  19 —— There isn't _____ water here. Couldyou get _____ for me? —— All right.  A. some, any B. any, any C. any, some  20 —— You look so beautiful in this whiteskirt. —— __________.  A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.  四、根据所提供的情景选择适当的句子。  1,你想知道对方姓名,应说_  A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.  2.早上遇见 刘老师,应说_  A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.  3.别人向你打招呼 Hello!你应说_  A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.  4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.  A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My nameis Lin Feng.  5.见到客人站着,你应说,  A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.  6.下午与同学见面,你应说____  A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you  7.晚上分手时所用礼貌用语是:  A.Hi! B。Hello! C.Good night!  8.当经介绍后认识某人,你应该说:  A. Good morning B. Please sit down.  C. Thank you. D. Nice to meet you.  9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:  A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.  10.想知道对方的年龄,应怎样问?  A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?  五、根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项  A. I’ll go and get it at your home.  B. It’s a very bad line.  C. That would be fine.  D. I’ll arrive between two and three.  E. Tomorrow morning if possible.  A:Hello! 3769808.  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinesedictionary.I lost mine this afternoon.  A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.  A:Sure! When do you want it?  B: 2 .  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go toschool.  B: 3 .  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?  B:Certainly. 4 .  A: 5 .I’ll wait for you.  B:Thank you.Bye.  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. Wecall ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ makingthings. And he likes watching TV with his children at night.  1. A. have B. haves C. has D. is  2. A. he B. they C. him D. his  3. A. come B. comes C. goes D. to come  4. A. live B. living C. lives D. to live  5. A. speak B. tell C. say D. talk  6. A or B.but C.and D.until  7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching  8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t  9.A.in B.on C.for D.of  10. A .likes B. like C. to like D. liking  七、阅读理解  George was a quiet, serious young man. He had been studying veryvery hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went togive him his congratulations and then had an earnest talk with him.  “You've never been to a dance, George, ” hesaid. “It's boring always studying and never enjoyingoneself. Come out with me this evening.”  “Maybe you're right, Jim,” replied Georgeafter a moment's hesitation.  So they went to a dance and had a very good time. But George drankmore than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, sohe said, “ now we'll walk home in the cool air.”  On their way home, they came to a bridge, and George looked down atthe river below very carefully, the stars were reflected in its surface.  “What are those lights down there?” Georgeasked.  “They're the stars, George,” Jim answered.  “The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so highup here? They are now at my foot!”  1. According to the passage, when did Jim go to see George?  A. After George had passed all his exams.  B. Before George had taken the exam.  C. After they had an earnest talk.  2. Which is true according to George?  A. It's good always studying without enjoying oneself.  B. It's good always enjoying oneself without studying.  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.  3. What did George ask Jim to do that evening?  A. To have a good rest at home.  B. To work hard as ever. C. To go out with him.  4 What did they talk about on the way home?  A. Bridge. B. Water C. Stars.  5. Why did George say the stars are then at his foot?  A. Because he and his friend were high in the sky.  B. Because he was looking down at the reflections of the star on thesurface of the water.  C. Because he was very happy to have passed the exam.  八、英文数学题  If half of a number is 30, then three-quarters of that numberis____.  2012小升初英语模拟试题答案(1)  一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B  二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B  三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A  (13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B  四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A  五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C  六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A  七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B  八、45本回答被网友采纳,小升初的英语试卷及答案~,苏州树人英语网,小升初的英语试卷及答案~www.07swz.com防采集请勿采集本网。

六年级小升初英语试卷

这是关键。然后多做题,特别是数理化,这些是很拉分的科目。一定要见识更多的题型,保证简单的一看就会,用不着动笔,这样会为考试后面的难题节省很多时间。然后就是难题,一定要多多积累,遇到不会的先开动脑筋想想实在不会再去请教别人,要保

一、选出划线部分读音不同的一项。(10分)

http://bqbridge.cn/UploadFile/article/2007111393347630.doc(数学试题) http://www.51test.net/show/338957.html(英语试题)

( )1、A. name B. cake C. apple D. make

【小升初】六年级英语阅读理解专项练习( 45篇含答案)  我来答 分享 新浪微博 QQ空间 举报 1个回答 #热议# 男生追女生的时候不花钱可以吗?百度文库精选

( ) 2、A. bike B. kite C. picture D. like

过年后的一天,我无意中走上我家的楼顶,当我打开门,一股浓浓的花香迎面扑来。只见楼顶花园已到处开满各色的花,有红得似火的海棠花、粉如玫瑰的桃花、晶莹洁白的玉兰花、嫩黄嫩黄的桅子花……花园里几十盆花几乎全部开了,它们姹紫嫣红、争芳斗

( ) 3、A. nose B. old C. coke D. who

小学六年级毕业考试英语试题 一. 按字母表中的顺序写出24个小写字母. a___________________________________z 二. 按顺序写出所缺的大小写字母。 f____ h o____ q k____ M V____ X 三. 判断下列单词划线部分的发音是否相同,相同的用“√”,不同的

( ) 4、A. put B. cute C. mule D. student

( ) 5、A. helped B. needed C. looked D. missed

二、读一读,选择正确的答案。(10分)

( )1、I have apple and apple is very big.

A. a; the B. an ; the C. the ; the

( ) 2、----What did you do last night ? ----

A. I watched TV. B. I’m doing my homework. C. I eat dinner.

( )3、He is 48 kg. I’m 50 kg. He is than me.

A. stronger B. heavier C. thinner

( ) 4、There is “h” and “e” in the word “he”.

A. a, an B. a, a C, an, an

( ) 5、----How is your mother today ? ----

A. She is good. B. She is fine.

C. She is cooking. D. She is at home.

( )6、Today Friday. Yesterday Thursday.

A. was ; was B. is ; is C. was ; is D. is ; was

( ) 7、One meter is centimeters.

A. 10 B.100 C.1000

( ) 8、Sarah is going to her room tomorrow morning.

A. clean B. cleans C. cleaning

( ) 9. My classroom is than .

A.biger, yours B.bigger, your C.bigger, yours

( ) 10. Thank you for in our hotel.

A. stay B. staying C. stayed

三、用所给单词的适当形式填空。(10分)

1、In our school, we have many (club).

2、Helen can (speak) three languages.

3、There isn’t (some) tea in the bottle.

4、Look! The boys (fly) kites.

5、The monkey’s tail is (long) than the rabbit’s.

6、They like (run).

7、I (not like) summer before.

8、Thank you for (teach) us English.

9、Chen Jie (buy) three books from the bookstore 2 days ago.

10、What’s the matter with (he) ?

四、按要求完成句子。(10分)

1、I am at home just now.(改为一般疑问句)

at home just now ?

2、Mike is 10 years old. John is 12 years old.(改为同义句)

Mike is than John.

3、She often gets up at 6:30 in the morning.(用yesterday morning改成过去式)

She at 6:30 .

4、We went to Beijing by plane.(对划线部分提问) ?

5、Which season do you like best?(改为同义句) ?

五、阅读短文,选择正确答案。(10分)

Lee is only twenty-one. She is tall and thin(瘦), and she has brown, long hair. She likes children and her teaching work. From Monday to Friday she stays at school and gives the children classes. She has much work to do, but she often plays games with her students after school. The children like her very much. On Saturday she drives her car to her father’s house and stays with her father and mother. Sometimes she goes to see her friends on Sunday. She drives back to school on Monday morning.

She likes singing, dancing and swimming. She’s a nice teacher.

根据短文的意思,选择正确的答案。

( ) 1. Miss Lee is a ________ teacher.

A. very good B. very old C. good English D. good Chinese

( ) 2. Which is right? __________

A. She has no work to do, and often plays with the children.

B. She plays with the children from Monday to Friday.

C. She likes her students and plays games with them.

D. She always (总是) works, but doesn’t’t play at all.

( ) 3. She goes and sees her friends ___________.

A. every day B. on Sunday C. on Saturday D. on Friday

( ) 4. Miss Lee goes home _________.

A. by bike B. by bus C. on foot D. by car

( ) 5.Miss Lee likes ________.

A. driving B. cooking C. swimming D. teaching

参考答案:

一、1~5 C C D A B

二、1~5 B A C C B 6~10 D B A C B

三、1、clubs 2、speak 3、any 4、are flying 5、longer 6、running

7、didn’t like 8、teaching 9、bought 10、him

四、1、Are you 2、two years younger 3、got up ; yesterday morning

4、How did you go to Beijing ? 5、What’s your favorite season?

五、1~5 A C B D C

250250250书店买内容来自www.07swz.com请勿采集。

  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 2020六年级下册英语试卷-小升初
  • 2020六年级下册英语试卷-小升初
  • 译林六年级期末小升初英语试卷汇编
  • 译林六年级期末小升初英语试卷汇编
  • 译林六年级期末小升初英语试卷(汇编)
  • 译林六年级期末小升初英语试卷(汇编)
  • 名师专用【部编人教版】六年级小升初英语试卷含答案
  • 名师专用【部编人教版】六年级小升初英语试卷含答案
  • 求PEP六年级小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷及答案
  • 小学六年级英语小升初试卷该注意什么
  • 六年级小升初英语选择题
  • 求少年素质报六年级小升初英语参考答案
  • 六年级小升初中语文‘数学‘英语测试题
  • 【小升初】六年级英语阅读理解专项练习( 45篇含答案)
  • 2016年江西六年级小升初英语试卷作文题目
  • 小学六年级英语毕业试题 湘教版!!一定要是湘教版...
  • 谁有六年级小升初的考试试卷,数学,语文,英语。...
  • 小升初英语试卷含答案
  • 浙江省小升初英语试卷
  • 姑苏区小升初英语试卷
  • 小升初苏教版英语试卷
  • 小升初英语试卷鲁科版
  • 最新推荐
    热门推荐