小升初英语试卷含答案

来源:互联网 编辑:王志 手机版

笔 试 部2113 分一、根据要求写出下列单词 1.cola(复数5261) 2.dollar(复数) 3.want(三单4102) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去1653式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个可乐 3多少钱 4 进来 5 坐下 6 我们所有的食品 7 Enjoy your meal 8 a cala for me 9 all our food 10 have our favourite dish三、选择 ( )1 Is it really a dog? A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't. ( )2 What do you want to eat? A Cola B Vegetables C Book ( )3 How much is the hot dog? A Two B Three dollars C Four hot dogs ( )4 What do you drink, juice or tea? A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please. ( )5 ________ bananas do you want? A How much B How C How many ( ) 6 What does Simon want to drink? A He wants to drink meat. B He wants to drink tea. C He want to drink milk. ( )7 What do you want to drink? A Hamburger B Cola C Hot dog ( )8 How many sheep are there on the hill? A Ten dollars B Twenty C Ten yuan ( )9 ---Can I help you? ----I want a hamburger. ---A hamburger _______ me, too. A to B for C of ( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents. B Ten dollar and twenty-five cents. C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句 1.want, to , what, do, eat, you. __________________________________? 2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents. ___________________________________. 3.much, a , is, how, hamburger. ______________________________________? 4.really, a, it, hot, is, dog, _______________________________________? 5.some, I, want, noodles, too. ___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空 1.Does he __________(want) an apple? 2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk. 3.Do you want ____________(eat) noodles ? No. 4. Can you help _________(we)? 5.Let’s go and help _________ (he). 6. A cola for __________(I),please. 7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解 The Whites The Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。 ( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family. ( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son. ( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White. ( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon. ( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题: 1 ----How many people are there in Mr White's family? ----There are __________________. 2. ----Who gets up early?-----The ____________________________. 3. ---Mother doesn't work in a factory , does she?----__________________________. 4.----Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?----_____________ _____________. 5.---Do Sandy and Sue fall asleep early?----________________________________. 回答者: wo517169867 - 一级 2010-6-15 17:35 笔 试 部 分一.根据要求写出下列单词(5)1.cola(复数) 2.dollar(复数)3.want(三单) 4.come(现在分词)5.Simon(所有格) 6.much(比较级)7.waiter(对应词) 8.eat(过去式)9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语(10分)1两个汉堡 2三个可乐3多少钱 4 进来5 坐下 6 我们所有的食品7 Enjoy your meal。 8 a cala for me9 all our food 10 have our favourite dish三、选择(10分)( )1 Is it really a dog?A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't.( )2 What do you want to eat?A Cola B Vegetables C Book( )3 How much is the hot dog?A Two B Three dollars C Four hot dogs( )4 What do you drink, juice or tea?A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please.( )5 ________ bananas do you want?A How much B How C How many( ) 6 What does Simon want to drink?A He wants to drink meat. B He wants to drink tea.C He want to drink milk.( )7 What do you want to drink?A Hamburger B Cola C Hot dog( )8 How many sheep are there on the hill?A Ten dollars B Twenty C Ten yuan( )9_ Can I help you ? _ I want a hamburger ._ A hamburger _______ me, too.A to B for C of( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents.B Ten dollar and twenty-five cents.C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句:1.want, to , what, do, eat, you.————————————————————?2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents.___________________________________.3.much, a , is, how, hamburger.————————————————————?4.really, a, it, hot, is, dog,————————————————————?5.some, I, want, noodles, too.___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空。1.Does he __________(want) an apple?2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk.3.Do you want ____________(eat) noodles ? No.4. Can you help _________(we)?5.Let’s go and help _________ (he).6. A cola for __________(I),please.7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解: The WhitesThe Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。(5分)( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family.( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son.( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White.( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon.( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题:(10分).1 How many people are there in Mr White's family?There are _________________.2. Who gets up early?The ________________.3. Mother doesn't work in a factory , does she?____________________.4. Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?____________________.5 .Do Sandy and Sue fall asleep early?____________________.七、书面表达(5分)假如你去快餐店买hamburger, cola等食物,你是如何与售货员对话的,食物可以任意写,要求条理清楚,表达准确。(字数40----60词),玖兰啊2113 二级 0 | 我的知道 | 消息 | 空间 | 应用 | 退出5261 我的知道 我的提问4102 我的回答 为我推1653荐的提问 知识掌门人 文档分享 应用 礼物投票转贴HOHO更多应用 新闻 网页 贴吧 知道 MP3 图片 视频 百科 文库 帮助 | 设置 百度知道 > 教育/科学 > 学习帮助添加到搜藏待解决 小升初英语试卷2010及答案 悬赏分:0 - 离问题结束还有 2 天 21 小时 提问者: lwhflgflyx - 一级回答 共 3 条2010小升初英语测试题(一)笔 试 部 分一、根据要求写出下列单词 1.cola(复数) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个可乐 3多少钱 4 进来 5 坐下 6 我们所有的食品 7 Enjoy your meal 8 a cala for me 9 all our food 10 have our favourite dish三、选择 ( )1 Is it really a dog? A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't. ( )2 What do you want to eat? A Cola B Vegetables C Book ( )3 How much is the hot dog? A Two B Three dollars C Four hot dogs ( )4 What do you drink, juice or tea? A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please. ( )5 ________ bananas do you want? A How much B How C How many ( ) 6 What does Simon want to drink? A He wants to drink meat. B He wants to drink tea. C He want to drink milk. ( )7 What do you want to drink? A Hamburger B Cola C Hot dog ( )8 How many sheep are there on the hill? A Ten dollars B Twenty C Ten yuan ( )9 ---Can I help you? ----I want a hamburger. ---A hamburger _______ me, too. A to B for C of ( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents. B Ten dollar and twenty-five cents. C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句 1.want, to , what, do, eat, you. __________________________________? 2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents. ___________________________________. 3.much, a , is, how, hamburger. ______________________________________? 4.really, a, it, hot, is, dog, _______________________________________? 5.some, I, want, noodles, too. ___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空 1.Does he __________(want) an apple? 2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk. 3.Do you want ____________(eat) noodles ? No. 4. Can you help _________(we)? 5.Let’s go and help _________ (he). 6. A cola for __________(I),please. 7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解 The Whites The Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。 ( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family. ( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son. ( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White. ( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon. ( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题: 1 ----How many people are there in Mr White's family? ----There are __________________. 2. ----Who gets up early?-----The ____________________________. 3. ---Mother doesn't work in a factory , does she?----__________________________. 4.----Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?----_____________ _____________. 5.---Do Sandy and Sue fall asleep early?----________________________________. 回答者: wo517169867 - 一级 2010-6-15 17:35 笔 试 部 分一.根据要求写出下列单词(5)1.cola(复数) 2.dollar(复数)3.want(三单) 4.come(现在分词)5.Simon(所有格) 6.much(比较级)7.waiter(对应词) 8.eat(过去式)9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语(10分)1两个汉堡 2三个可乐3多少钱 4 进来5 坐下 6 我们所有的食品7 Enjoy your meal。 8 a cala for me9 all our food 10 have our favourite dish三、选择(10分)( )1 Is it really a dog?A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't.( )2 What do you want to eat?A Cola B Vegetables C Book( )3 How much is the hot dog?A Two B Three dollars C Four hot dogs( )4 What do you drink, juice or tea?A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please.( )5 ________ bananas do you want?A How much B How C How many( ) 6 What does Simon want to drink?A He wants to drink meat. B He wants to drink tea.C He want to drink milk.( )7 What do you want to drink?A Hamburger B Cola C Hot dog( )8 How many sheep are there on the hill?A Ten dollars B Twenty C Ten yuan( )9_ Can I help you ? _ I want a hamburger ._ A hamburger _______ me, too.A to B for C of( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents.B Ten dollar and twenty-five cents.C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句:1.want, to , what, do, eat, you.————————————————————?2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents.___________________________________.3.much, a , is, how, hamburger.————————————————————?4.really, a, it, hot, is, dog,————————————————————?5.some, I, want, noodles, too.___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空。1.Does he __________(want) an apple?2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk.3.Do you want ____________(eat) noodles ? No.4. Can you help _________(we)?5.Let’s go and help _________ (he).6. A cola for __________(I),please.7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解: The WhitesThe Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。(5分)( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family.( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son.( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White.( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon.( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题:(10分).1 How many people are there in Mr White's family?There are _________________.2. Who gets up early?The ________________.3. Mother doesn't work in a factory , does she?____________________.4. Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?____________________.5 .Do Sandy and Sue fall asleep early?____________________.七、书面表达(5分)假如你去快餐店买hamburger, cola等食物,你是如何与售货员对话的,食物可以任意写,要求条理清楚,表达准确。(字数40----60词) 回答者: 哈利波特就爱个 - 一级 2010-6-26 08:21 hhh,dao shi hou zai fa hui 回答者: 玖兰啊 - 二级 2010-6-26 16:52 修改回答: 关闭 玖兰啊,您要修改的回答如下: 积分规则 您还可以输入9999字输入内容已经达到长度限制插入地图 插入图片 删除图片 参考资料: 如果您的回答是从其他地方引用,请表明出处。 我来转发 分享到i贴吧 转发到新浪微博 分类上升达人排行榜用户名 动态 上周上升 qsmm 4722 小小悠悠猴 2414 包詏颈 2214 19835566 1946 钟立文 1925 更多>> 订阅该问题 使用百度Hi可以第一时间收到“提问有新回答”“回答被采纳”“网友求助”的通知。查看详情 --------------------------------------------------------------------------------您想在自己的网站上展示百度“知道”上的问答吗?来获取免费代码吧! --------------------------------------------------------------------------------如要投诉或提出意见建议,请到百度知道投诉吧反馈。 ©2010 Baidu设网页版百度Hi离线 右下角显示网页版百度Hi 系统消息没有新系统消息。好友列表在线好友(0) 离线好友(0) 好友列表(0/0),2010小升初5261英语测试题(一)笔 试 部 分一、根据要求写出4102下列单词1653 1.cola(复数) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个可乐 3多少钱 4 进来 5 坐下 6 我们所有的食品 7 Enjoy your meal 8 a cala for me 9 all our food 10 have our favourite dish三、选择 ( )1 Is it really a dog? A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't. ( )2 What do you want to eat? A Cola B Vegetables C Book ( )3 How much is the hot dog? A Two B Three dollars C Four hot dogs ( )4 What do you drink, juice or tea? A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please. ( )5 ________ bananas do you want? A How much B How C How many ( ) 6 What does Simon want to drink? A He wants to drink meat. B He wants to drink tea. C He want to drink milk. ( )7 What do you want to drink? A Hamburger B Cola C Hot dog ( )8 How many sheep are there on the hill? A Ten dollars B Twenty C Ten yuan ( )9 ---Can I help you? ----I want a hamburger. ---A hamburger _______ me, too. A to B for C of ( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents. B Ten dollar and twenty-five cents. C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句 1.want, to , what, do, eat, you. __________________________________? 2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents. ___________________________________. 3.much, a , is, how, hamburger. ______________________________________? 4.really, a, it, hot, is, dog, _______________________________________? 5.some, I, want, noodles, too. ___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空 1.Does he __________(want) an apple? 2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk. 3.Do you want ____________(eat) noodles ? No. 4. Can you help _________(we)? 5.Let’s go and help _________ (he). 6. A cola for __________(I),please. 7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解 The Whites The Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。 ( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family. ( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son. ( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White. ( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon. ( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题: 1 ----How many people are there in Mr White's family? ----There are __________________. 2. ----Who gets up early?-----The ____________________________. 3. ---Mother doesn't work in a factory , does she?----__________________________. 4.----Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?----_____________ _____________. 5.---Do Sandy and Sue fall asleep early?----________________________________,2010小升初英语测2113试题(一)笔 试 部 分一、根5261据要求写出下列单词 1.cola(复数4102) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去1653式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个可乐 3多少钱 4 进来 5 坐下 6 我们所有的食品 7 Enjoy your meal 8 a cala for me 9 all our food 10 have our favourite dish三、选择 ( )1 Is it really a dog? A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't. ( )2 What do you want to eat? A Cola B Vegetables C Book ( )3 How much is the hot dog? A Two B Three dollars C Four hot dogs ( )4 What do you drink, juice or tea? A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please. ( )5 ________ bananas do you want? A How much B How C How many ( ) 6 What does Simon want to drink? A He wants to drink meat. B He wants to drink tea. C He want to drink milk. ( )7 What do you want to drink? A Hamburger B Cola C Hot dog ( )8 How many sheep are there on the hill? A Ten dollars B Twenty C Ten yuan ( )9 ---Can I help you? ----I want a hamburger. ---A hamburger _______ me, too. A to B for C of ( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents. B Ten dollar and twenty-five cents. C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句 1.want, to , what, do, eat, you. __________________________________? 2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents. ___________________________________. 3.much, a , is, how, hamburger. ______________________________________? 4.really, a, it, hot, is, dog, _______________________________________? 5.some, I, want, noodles, too. ___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空 1.Does he __________(want) an apple? 2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk. 3.Do you want ____________(eat) noodles ? No. 4. Can you help _________(we)? 5.Let’s go and help _________ (he). 6. A cola for __________(I),please. 7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解 The Whites The Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。 ( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family. ( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son. ( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White. ( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon. ( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题: 1 ----How many people are there in Mr White's family? ----There are __________________. 2. ----Who gets up early?-----The ____________________________. 3. ---Mother doesn't work in a factory , does she?----__________________________. 4.----Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?----_____________ _____________. 5.---Do Sandy and Sue fall asleep early?----________________________________,笔 试 部 分一.根据要求写2113出下列单词(5)1.cola(复数5261) 2.dollar(复数)3.want(三单) 4.come(现在分词)5.Simon(所有格4102) 6.much(比较级)7.waiter(对应词) 8.eat(过去式1653)9.have(过去式) 10.hungry(反义词)二、英汉互译下列短语(10分)1两个汉堡 2三个可乐3多少钱 4 进来5 坐下 6 我们所有的食品7 Enjoy your meal。 8 a cala for me9 all our food 10 have our favourite dish三、选择(10分)( )1 Is it really a dog?A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't.( )2 What do you want to eat?A Cola B Vegetables C Book( )3 How much is the hot dog?A Two B Three dollars C Four hot dogs( )4 What do you drink, juice or tea?A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please.( )5 ________ bananas do you want?A How much B How C How many( ) 6 What does Simon want to drink?A He wants to drink meat. B He wants to drink tea.C He want to drink milk.( )7 What do you want to drink?A Hamburger B Cola C Hot dog( )8 How many sheep are there on the hill?A Ten dollars B Twenty C Ten yuan( )9_ Can I help you ? _ I want a hamburger ._ A hamburger _______ me, too.A to B for C of( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents.B Ten dollar and twenty-five cents.C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句:1.want, to , what, do, eat, you.————————————————————?2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents.___________________________________.3.much, a , is, how, hamburger.————————————————————?4.really, a, it, hot, is, dog,————————————————————?5.some, I, want, noodles, too.___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空。1.Does he __________(want) an apple?2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk.3.Do you want ____________(eat) noodles ? No.4. Can you help _________(we)?5.Let’s go and help _________ (he).6. A cola for __________(I),please.7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解: The WhitesThe Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。(5分)( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family.( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son.( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White.( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon.( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题:(10分).1 How many people are there in Mr White's family?There are _________________.2. Who gets up early?The ________________.3. Mother doesn't work in a factory , does she?____________________.4. Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?____________________.5 .Do Sandy and Sue fall asleep early?____________________.七、书面表达(5分)假如你去快餐店买hamburger, cola等食物,你是如何与售货员对话的,食物可以任意写,要求条理清楚,表达准确。(字数40----60词),一、根据要求写出下列单词2113 1.cola(复数5261) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词4102) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义1653词)二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个可乐 3多少钱 4 进来 5 坐下 6 我们所有的食品 7 Enjoy your meal 8 a cala for me 9 all our food 10 have our favourite dish三、选择 ( )1 Is it really a dog? A Yes, it isn't. B No, it is. C No, it isn't. ( )2 What do you want to eat? A Cola B Vegetables C Book ( )3 How much is the hot dog? A Two B Three dollars C Four hot dogs ( )4 What do you drink, juice or tea? A Yes, I do. B No, I don't. C Juice, please. ( )5 ________ bananas do you want? A How much B How C How many ( ) 6 What does Simon want to drink? A He wants to drink meat. B He wants to drink tea. C He want to drink milk. ( )7 What do you want to drink? A Hamburger B Cola C Hot dog ( )8 How many sheep are there on the hill? A Ten dollars B Twenty C Ten yuan ( )9 ---Can I help you? ----I want a hamburger. ---A hamburger _______ me, too. A to B for C of ( )10 _How much is it ? _ It's ______________.A Ten dollars twenty- five cents. B Ten dollar and twenty-five cents. C Ten dollars and twenty- five cents.四、连词成句 1.want, to , what, do, eat, you. __________________________________? 2.thirteen dollars, it, and, is, twenty-five cents. ___________________________________. 3.much, a , is, how, hamburger. ______________________________________? 4.really, a, it, hot, is, dog, _______________________________________? 5.some, I, want, noodles, too. ___________________________________.五、用所给单词的适当形式填空 1.Does he __________(want) an apple? 2.My father _______(want) a cola and I ____(want) some milk. 3.Do you want ____________(eat) noodles ? No. 4. Can you help _________(we)? 5.Let’s go and help _________ (he). 6. A cola for __________(I),please. 7. Can ____________(they) help her? I don’t know.六、阅读理解 The Whites The Whites always get up early every day. In the morning father always goes to work. Sandy and Sue always go to school. Mother usually stays at home. At noon , Sandy and Sue always have lunch at school. In the afternoon , Sandy and Sue come from school. They usually arrive home early. In the evening, Sandy and Sue always do their homework. At night, they go to bed early., but it's difficult for them to fall asleep.I 仔细阅读,判断下列句子是否正确。正确写T,错误写F。 ( ) 1 The Whites mean all the members of Mr White's family. ( ) 2 Sandy is Mr White's daughter and Sue is his son. ( ) 3 Mr White, Sandy and Sue leave home in the morning except Mrs White. ( ) 4 Sandy and Sue can get home early in the afternoon. ( ) 5 Sandy and Sue like sleepingII 回答下列问题: 1 ----How many people are there in Mr White's family? ----There are __________________. 2. ----Who gets up early?-----The ____________________________. 3. ---Mother doesn't work in a factory , does she?----__________________________. 4.----Sandy and Sue don't have lunch at home, do they?----_____________ _____________. 5.---Do Sandy and Sue fall asleep early?----________________________________www.07swz.com防采集请勿采集本网。

2016年初一新生综合素质测试英 语 试 卷

经典小升初英语考试真题及答案 搜索资料 我来答 分享 新浪微博 QQ空间 举报 忽略 提交回答 匿名 回答自动保存中为你推荐:

(时间:30分钟 满分100分)

这里有几份,看看对你有没有帮助。http://www.osjyw.com/html/shitijijin/yingyu/index.html

(答案写在答题卷上)

笔 试 部 分 一、根据要求写出下列单词 1.cola(复数) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词) 二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个

一、单项选择(20%)

1. 1) A 2) A 3) A 4) B 5) B 6) A 7) A 8) B 9) B 10) A 2. ⑤ ③ ④ ② ① 4. 1) √ 2) × 3) × 4) × 5) √ 7. 1) A 2) B 3) A 4) A 5) A 6) B 7) B 8) A 8. 1) × 2) √ 3) √ 4) × 5) × 6) √ 11. 1) favourite 2) leaf 3) straight 4) drink 5) foot 6)

1. Peter is . He speaks .

深圳市小升初突击训练系列试卷一 一、选出下列画线部分读音与其他三个不同的单词,将其序号填入题前括号内。(5分) ( ) 1. A herB workerC doctorD sister ( ) 2. A nearB pearC yearD dear ( ) 3. A food B cook C room D school ( ) 4. A man

A. American, American B. America, English C. English, English

2. My cousin is a boy.

A. 16 years old B. 16-year-old C. 16-years-old

3. What you to do tomorrow?

A. do, go B. are, going C. did, go

4. Jack wants to write e-mail to his friend.

A. a B. an C. /

5. My birthday is March 18th.

A. on B. in C. at

6. I want to buy some presents my parents.

A. give B. to C. for

7. a lovely girl!

A. What B. How C. What’s

8. adults and children like the stories from Aesop’s Fables.

A. Both B. All C. Do

9. is a Western festival.

A. Mid-Autumn Festival B. Dragon Boat Festival C. Easter

10. Don’t the paper. I can make a plane with it.

A. give up B. throw away C. blow off

二、用所给词的恰当形式填空(30%)

1. you (swept) the floor yesterday?

2. In the future, I (have) two children.

3. Sam is a basketball fan. He always (play) basketball after school.

4. An oil painting is usually (colour).

5. Our teacher always asks us to (did) more exercises.

6. Look at me and listen to me (careful).

7. Which (photo) do you like, the ones on the left or the ones on the right?

8. –Where is your brother, Lucy?

–He (make) a model in the bedroom.

9. This is Donny’s pen. Please give it to (he).

10. Do you see the sign? No (park).

11. This lunchbox isn’t (your).

12. Miss Chen is a new (waiter) in this restaurant.

13. After you finish (read) the book, you (learn) a lot from it.

14. I really like football. It is so (excited).

15. Bob is (young) than Fred.

16. Peter is good at (swim). He can swim (good).

17. –Who (write) this story? Anderson? –Yes. He was great.

18. It’s the (two) time for me to visit Shanghai.

19. All of them enjoy (eat) hamburgers.

20. I don’t want to go to sleep. I’d like (watch) TV.

21. Is there (some) special food in this restaurant?

22. I can’t find my umbrella. It (is) here ten minutes ago.

23. There (are) a computer and two fans in the room.

24. These blue pants are my (father).

25. The child (be) from Shandong.

26. Can you (sing) in English?

27. We are from different (country).

三、按要求改写句子(16%)

1. Whose puzzles are these? (改为单数句子)

2. She bought some milk this morning. (改为否定句)

3. Jim does morning exercises every morning. (改为一般疑问句)

4. He likes the yellow car. (对划线部分提问)

5. Farmer Hong got his crops in by hand in the past. (对划线部分提问)

6. It takes her two and a half hours to do the housework. (对划线部分提问)

7. I am twelve years old this year. (用four years ago代替划线部分)

8. What can I do for you? (改为同义句)

四、完型填空(16%)

Tim is an American boy. He goes to school with Sam at 8 o’clock in the 1 . They are good friends. Tim’s mother buys him a new shirt. He likes the shirt very much. And he wears

2 every day.

One day, Tim and Sam are on the 3 to school. Sam asks , “Where is your shirt, Tim?” “Oh, it is 4 . I don’t want to wear it.”

“Why ? Your shirt is very 5 .” Sam asks.

Tim answers, “A button(纽扣) 6 my shirt is lost. I can’t 7 the same button as the others. So I don’t 8 that shirt any more.”

“Why not change all the buttons?” says Sam.

What a good idea! Tim does this and wears the shirt again.

( )1. A. morning B. afternoon C. evening D. noon

( )2. A. him B. it C. her D. them

( )3. A. time B. key C. picture D. way

编者小语:小升初的2113压力始终贯穿于六年级的学5261习生活,为4102了成功升学,准备好1653每一门科目的考验势在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。  1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give  3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us  5. A. night B. ghost C. daughter  二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。  (1)underground A.电影院 (6)listen to the radioA 植物园  (2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花  (3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播  (4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒  (5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋  三.单项选择  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.  A. that B. what C. if  2. Be quiet! The babies ________.  A. sleep B. are sleeping C. slept  3. Do you know ______ this word?  A. what to spell B. how to spell C. to spell  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.  A. to laugh B. laugh C. laughing  5. —— What day is today? —— It's ______.  A. Monday B. a fine day C. September 1st  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.  A. see B. will see C. am seeing  7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.It’s ________ the desk.  A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.  A. park B. dentist C. teacher  9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.  A. ride B. reading C. read  10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.  A. Peter B. Peters C. Mary’s  11. I want to find a good book. I’m going tothe _______.  A. cinema B. library C. museum  12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.  A. What B. When C. Where  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.  A. too B. neither C. either  14. I want to buy ________.  A. something eat B. something to eat C. anything to eat  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.  A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.  16. Mrs. Sun is a friend of _______.  A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's  17. There _____ two cups of tea on the table.  A. is B. are C. was  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are youngpioneers  A. Any B. Either C. All  19 —— There isn't _____ water here. Couldyou get _____ for me? —— All right.  A. some, any B. any, any C. any, some  20 —— You look so beautiful in this whiteskirt. —— __________.  A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.  四、根据所提供的情景选择适当的句子。  1,你想知道对方姓名,应说_  A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.  2.早上遇见 刘老师,应说_  A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.  3.别人向你打招呼 Hello!你应说_  A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.  4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.  A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My nameis Lin Feng.  5.见到客人站着,你应说,  A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.  6.下午与同学见面,你应说____  A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you  7.晚上分手时所用礼貌用语是:  A.Hi! B。Hello! C.Good night!  8.当经介绍后认识某人,你应该说:  A. Good morning B. Please sit down.  C. Thank you. D. Nice to meet you.  9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:  A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.  10.想知道对方的年龄,应怎样问?  A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?  五、根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项  A. I’ll go and get it at your home.  B. It’s a very bad line.  C. That would be fine.  D. I’ll arrive between two and three.  E. Tomorrow morning if possible.  A:Hello! 3769808.  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinesedictionary.I lost mine this afternoon.  A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.  A:Sure! When do you want it?  B: 2 .  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go toschool.  B: 3 .  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?  B:Certainly. 4 .  A: 5 .I’ll wait for you.  B:Thank you.Bye.  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. Wecall ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ makingthings. And he likes watching TV with his children at night.  1. A. have B. haves C. has D. is  2. A. he B. they C. him D. his  3. A. come B. comes C. goes D. to come  4. A. live B. living C. lives D. to live  5. A. speak B. tell C. say D. talk  6. A or B.but C.and D.until  7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching  8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t  9.A.in B.on C.for D.of  10. A .likes B. like C. to like D. liking  七、阅读理解  George was a quiet, serious young man. He had been studying veryvery hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went togive him his congratulations and then had an earnest talk with him.  “You've never been to a dance, George, ” hesaid. “It's boring always studying and never enjoyingoneself. Come out with me this evening.”  “Maybe you're right, Jim,” replied Georgeafter a moment's hesitation.  So they went to a dance and had a very good time. But George drankmore than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, sohe said, “ now we'll walk home in the cool air.”  On their way home, they came to a bridge, and George looked down atthe river below very carefully, the stars were reflected in its surface.  “What are those lights down there?” Georgeasked.  “They're the stars, George,” Jim answered.  “The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so highup here? They are now at my foot!”  1. According to the passage, when did Jim go to see George?  A. After George had passed all his exams.  B. Before George had taken the exam.  C. After they had an earnest talk.  2. Which is true according to George?  A. It's good always studying without enjoying oneself.  B. It's good always enjoying oneself without studying.  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.  3. What did George ask Jim to do that evening?  A. To have a good rest at home.  B. To work hard as ever. C. To go out with him.  4 What did they talk about on the way home?  A. Bridge. B. Water C. Stars.  5. Why did George say the stars are then at his foot?  A. Because he and his friend were high in the sky.  B. Because he was looking down at the reflections of the star on thesurface of the water.  C. Because he was very happy to have passed the exam.  八、英文数学题  If half of a number is 30, then three-quarters of that numberis____.  2012小升初英语模拟试题答案(1)  一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B  二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B  三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A  (13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B  四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A  五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C  六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A  七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B  八、45本回答被网友采纳,小升初的英语试卷及答案~,苏州树人英语网,小升初的英语试卷及答案~内容来自www.07swz.com请勿采集。

  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 最新小升初英语试卷(含答案)
  • 最新小升初英语试卷(含答案)
  • 2020最新小升初英语试卷(含答案)
  • 2020最新小升初英语试卷(含答案)
  • 2020年小升初英语试卷(含答案)
  • 2020年小升初英语试卷(含答案)
  • 最新小升初英语试卷含答案
  • 最新小升初英语试卷含答案
  • 小升初英语试卷及答案
  • 小升初英语试卷2010及答案
  • 小学升初中英语试题及答案
  • 谁有小升初英语试卷 和答案
  • 经典小升初英语考试真题及答案
  • 小升初英语试卷及答案(人教版) 《简单些》急用!谢...
  • 2010小升初英语试卷及答案
  • 寿春小升初英语试卷及答案2014
  • 深圳市小升初英语试卷及答案
  • 2018小升初英语试卷及答案
  • 新标准小升初英语试卷
  • 小升初苏教版英语试卷
  • 科普版小升初英语试卷
  • 川教版小升初英语试卷
  • 新概念小升初英语试卷
  • 最新推荐
    热门推荐