小升初英语试卷一

来源:互联网 编辑: 张倩 手机版

二〇〇六年2113小学英语毕业试卷5261(2006.5) Part 1 Listening(听力部分) 30%一.Listen and choose听录4102音,选出你所听1653到的单词)6% ( ) 1.A.work B.walk C.worker ( ) 2.A.go B.girl C.goal ( ) 3.A.6:30 B.6:15 C.5:45 ( ) 4.A.there B.their C.they're ( ) 5.A.pair B.pear C.peach ( ) 6.A.to B.two C.too二.Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)5% ( ) 1. A. Is your mother washing dishes? B. Is your mother watching television? C. Is your mother washing shoes? ( ) 2. A. The block's shadow is long. B. The block's shadow isn't long. C. The block's shadow is short. ( ) 3. A. Don't eat chocolate here,Danny. B. Don't eat sweet here ,Danny. C. Don't eat biscuits here ,Danny. ( ) 4. A. The colud were grey.Now they are white. B. The sky was grey. Now it is white. C. The clouds were white.Now they are grey. ( ) 5. A. The monkey lives in the jungle. B. The monkeys live in the jungle. C. The monkey is playing in the jungle.三.Listen and choose the best response to the sentence you hear on the tape: (根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5% ( ) 1 .A. I wenr to bed at 8:50. B. She goes to bed at 8:50. C.She went to bed at 9:10. ( ) 2. A. He wants a computer. B. He buys a computer. C. He likes the computer. ( ) 3. A. No, thank you. B. Theank you. C. You're welcome. ( ) 4. A. Yes,they are the same. B. No, they are different. C. They are the same. ( ) 5. A. It's mine. B. They'are different. C. Yes,they're.四.Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F表示)6% ( ) 1.Jimmy is my brother. ( ) 2.Jimmy and I walk to school. ( ) 3.Jimmy and I are in different school. ( ) 4.Jimmy has lunch at home. But I don't. ( ) 5.I can play the drum. ( ) 6.Jimmy can't play football.五.Listen to the dialogue and complete the passage听录音,完成短文内容)8% A long time _______,Hong was a _______.He ______ in China, He planted ______ and rice there.He had some _____and______.At day,he went to ______ ______ in the field and went back at ______. Part 2 Writing (笔试部分)70%一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10% do mr and mrs li like loud music ben yes they do —————————————————————————————————————————————— -------------------------------------------------------------------------------------二.Read and choose:(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)5% ( )1.A. sheep B.be C.bread D.read ( ) 2.A. doctor B.door C.hot D.orange ( ) 3.A. make B.cake C.play D.Sunday ( )4.A. three B.there C.thank D.fourth ( ) 5.A. is B.nice C.books D.yes三.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9% 1. --May I use ______(your/yours) bicycle? --I'm sorry.______(My/Mine) is not here. 2. Look! The cat is washing ______(it's/its) face. 3. The supermarket is ______(to/too)______(noisy/noise).I don't like it. 4. John ______(and/with) Mary were (in/at) home yesterday. 5. There are ______(third/three) girls in the room. The______(one/first) girl is my sister.They are ______(quite/quiet) happy.四.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15% ( )1. It is evening.The girl's shadow is ______. A.small B.short C.long ( ) 2. The ______ are behind the cat. A.mouse B.mice C.mouses ( )3. Miss Li ______ a bag. I ______a sketch book. A.have,has B.is ,have C.has,have ( )4. The pair of glasses ______ in my handbag. A.is B.are C.am ( ) 5. I can't see______durians,but l can see ______pineapple. A.some,some B.any,some C.any,any ( ) 6. Eric _______ his bicycle to the shop. A.rides B.ride C. is riding ( )7. ______ are your English books ? Eighteen yuan. A.what B.How many C.How much ( ) 8.Mary and Kitty are ______ awake in their bedroom. A.all B.both C.two ( ) 9.Let's draw a ______ face. A.cat B.cats C.cat's ( ) 10.Mog ______ like his cushion.It's very hard. A.don't B.doesn't C.isn't ( ) 11.Are the drinks ______ or different? They're different. A.same B.the same C.some ( ) 12.There ______ some bread and some apples on the tables. A.is B.are C.be ( ) 13. Four girls and a boy ______ a computer in our class. A.have got B.has got C.are ( ) 14. We go to the toy shop at five ______ twelve in the afternoon. A.past B.to C.too ( ) 15. _______ you ______ your homework last evening? Yes. A.Did,do B.Do,do C.Do ,did 五.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7% 1. My mother goes to work ______ bicycle.I go to school ______foot. 2. He was here ______ a quarter to eleven. Now he is ______ the tree. 3. The old lady ______blue is blind.She can't see ______her eyes. 4. A storm is coming ______ the Atlanic Ocean. 六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9% 1.Tom, _______(not walk ) on the grass . 2.The geese _______(catch )the fish now . 3 My grandma _______(watch)TV every day . 4.His parents________(go) to the Beijing last week . 5.We like _______(play) football after school . 6.Look.The girls ______(sing) in the hall. 7.______(be) there any money in your hand? 8.Who ______(have) got a boygame? I ______(have) got one. 七.Read and write:(阅读理解)10% (一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文 判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5% American children love watching TV.Some of them spend six hours a day at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books or films. A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning.But some programs are not good for children.So parents must help them to choose the right ones to enjoy.( )1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.( )2. Children can't learn anything from TV.( )3. Some programs help children learm how to make delicious food.( )4. Children need parents' help to choose good programs.( )5. All the TV shows are good for children. (二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5% A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are grey. They like corn. They don't like meat. A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a homefor their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They comeback home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them far away.They tie a letter to the dove's leg. Then the dove can take the letterhome.How interesting!Do you like doves now? 1. What do doves like to eat? ___________________________________________________________________________ 2.Where do doves live? ___________________________________________________________________________ 3.When does a dove go out? ___________________________________________________________________________ 4.What do people tie to the leg of a dove? ___________________________________________________________________________ 5.Can doves fly out of their houses? ___________________________________________________________________________八.Write at least 5 sentences on the topic"Children's Day"(以Children's Day为题,写一篇不少于5句的日记)5% __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________二〇〇六年小学英语毕业试卷(2006.5)答案 Part 1 Listening(听力部分) 30%一.Listen and choose听录音,选出你所听到的单词)6%(读一遍) 1.I walk to school every day. 2.My parents go to work at eight. 3.It's a quarter to six now. 4.There are many people in the park. 5.I have got a pair of new shoes. 6.Your bell is too loud. I don't like it. B A C A A C二.Listen and choose听录音,选出你所听到的句子)5%(读一遍) 1.Is your mother washing shoes? 2.The block's shadow is long. 3.Don't eat sweet here ,Danny. 4.The colud were grey.Now they are white. 5.A. The monkey lives in the jungle. C A B A A 三.Listen and choose the best response to the sentence you hear on the tape: (根据你所听到的问句,选出正确的应答句)5%(读两遍) 1.What time did your mother go to bed last night? 2.What does your brother want? 3.Thank you very much. 4.Are the books the same or different? 5.Whose shoes are these? C A C B C四.Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false(根据你所听到的短文内容判断下列句子是否正确,正确的用T表示,不正确的用F 表示)6%(读三遍) Jimmy and I are twins. Every day wo go to school on foot.We study in the same school,but we aren't in the same class.We often help our classmates. We have lunch at school. Our hobbies are the same.We like to play the drum. We like to play football.We like maths. We are always happy. T T F F T F 五.Listen to the dialogue and complete the passage听录音,完成短文内容)8%(读三遍) A long time ago,Hong was a farmer.He lived in China, He planted vegetables and rice there.He had some ducks and cows.At day,he went to work in the field and went back at eight. ago farmer lived vegetables ducks cows work eight Part 2 Writing (笔试部分)70%一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10% Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do.二.Read and choose:(选出一个划线部分发音不同于其他单词的单词)5% 1.C 2. B 3.D 4.B 5.A 三.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9% 1.yours,Mine 2.its 3.too ,noisy 4.and ,at 5.three,first,quite四.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15% 1.C 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.B 11.B 12.A 13.A 14.A 15.A五.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7% 1.by on 2.at under(beside,near) 3.in with 4.from六.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9% 1.don't walk 2.are catching 3.watches 4.went 5.playing(to play) 6.is singing 7.Is 8.has have七.Read and write:(阅读理解)10% (一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文 判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5% T F T T F (二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5% 1.They like to eat corn. 2.They live in bird houses. 3.It goes out in the day. 4.They tie a letter to the dove's leg. 5.Yes,they can.听力部分(30分)一、选出你听到的字母组合或单词(每小题1分 共10分)( )1.A PEI B、JGI C、JIR D、GRI( )2.A dbt B、ptd C、tpd D、tdp( )3.A lake B、late C、leg D、left( )4.A like B、kite C、bike D、right( )5.A four B、forty C、fifteen D、fourteen( )6.A hat B、cap C、cat D、map( )7.A please B、present C、picture D、plane( )8.A many B、money C、may D、me( )9.A ship B、shirt C、sheep D、fish( )10.A boat B、goat C、nose D、coat二、听音选出你听到的数字(每小题2分 共10分)( )1.A 5237 B、5327 C、5236 D、5326( )2.A 405 B、307 C、609 D、103( )3.A 8556023 B、8556013 C、8556213 D、8556253( )4.A 930567 B、532036 C、930357 D、430926( )5.A 1380932 B、1390952 C、1350261 D、1380993三、听录音完成完成句子(每空一词,每空1分 共10分)Waiter: Good ! Can I you?Girl: yes . I want a ,please.Waiter: Which one , pink or ? Girl: A blue one ,please.Waiter: Here are? Girl: How is it ? Waiter: yuan. Girl: OK I’ll take it . Here is the money .Waiter: Girl: 笔试部分(70分)一、按英文字母顺序默写Gg — Zz (10分)二、按要求写出下列单词(10分)1、two (同音词) 2、small(反义词) 3、number (缩略) 4、don’t(完整形式) 5、I (宾格) 6、box(复数形式) 7、sheep (复数形式) 8、new(反义词) 9、Let’s (完整形式) 10、What is (缩略) 三、完成下列词组(英汉互译10分)1、How many 2、在家 3、look after 4、在左边 5、a clever girl 6、去学校 7、get up 8、那些书 9、my teacher 10、一张中国地图 四、单项填空(每小题2分,20分)( )1.These are Chinese .A 、 stamp B、stamps C、map ( )2.What’s time , please ?A 、 it B、the C、this ( )3. read in the sun . A 、 Please B、Do C、Don’t( )4. I go to bed ten. A 、 in B、on C、at ( )5. Can you spell name ?A 、 you B、your C、he ( )6. Where my shoes ?A am B、is C、are ( )7. I’m in Class One ,Grade Six .A a B、the C、x ( )8. Are they . teachers ? ,they are.A Yes . B、No. C、Sorry . ( )9. “How do you do ? ” “ ”A I’m fine B、Hello C、How do you do? ( )10. Is that mother ? No ,she is mother .A my…your . B、your … his . C、you …your.五、按要求完成句子(每空一词,缩略为词 10分) 1、How are you ? I’m Thank you . 2、There are five birds in the sky ? (对划线部分提问) birds are there in the sky ?3、is , what ,it ,time . (连词成句) ?4、Mike is twelve . How is he ?5、Can you speak English ? yes , .六、阅读短文,判断句子的正误(正确的写T,错的写F)(10分)My family My name is Tom . I am an American boy .I am twelve .My father is a worker . My mother is an English teacher .She is a good teacher . The students all like her . My sister Linda and I are in the same school . We are good students.( )1. My name is Tom .( )2. I am English .( )3. Linda is my sister ( )4. Tom and Linda are in the same class .( )5. My mother is a Chinese teacher .听力内容:一、1、JIR 2、tpd 3、late 4、kite 5、four 6、cap 7、plane 8、many 9、ship 10、coat 二、1、5237 2、307 3、8556023 4、930357 5、1380993三、Waiter: Good morning ! Can I help you?Girl: yes . I want a shirt ,please.Waiter: Which one , pink or yellow ? Girl: A blue one ,please.Waiter: Here you are? Girl: How much is it ? Waiter: Forty-five yuan. Girl: OK ! I’ll take it . Here is the money .Waiter: Thank you . Girl: Goodbye .本回答被提问者采纳www.07swz.com防采集请勿采集本网。

小升初英语试卷(一)

2015小升初英语试卷 2015小升初英语试卷 展开  我来答 分享 微信扫一扫 新浪微博 QQ空间 举报 浏览9 次 可选中1个或多个下面的关键词,搜索相关资料

一、词型转换(每小题2分,共10分)

一、 英汉互译。(5分) 1 往外 2 飘走 3两只鸭子 4十三美元 5进来 6在树上 7 fall down 8 carry this bag 9 on Saturday 10 enjoy your meal 二、 写出下列单词的形式。(5分) 1 stop(现在分词) 2 talk (现在分词) 3 have(动词的第三人称单数) 4 s

1、buy(过去式)________ 2、they(宾格)________

小升初英语试题 60分钟100分 听力部分 一、Listen and match.听录音,连线。(10分) 1. 2. 3. 4. 5. running walking swinging drinking water sleeping climbing swimming fighting flying Jumping 6. 7. 8. 9. 10. 二、Listen and

3、one(序数词)________ 4、scarf(复数)________

笔 试 部 分 一、根据要求写出下列单词 1.cola(复数) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词) 二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个

5、rain(形容词)________

小升初英语试卷及答案 旅游版 5  我来答 分享 新浪微博 QQ空间 举报 1个回答 #热议# 新职业在线学习平台发展报告”发布了哪些新趋势?

二、选单词(选出不同类的一个单词,每小题1分,共5分)

( ) 1、A.one B. fifth C. three D. eight

( ) 2、A.summer B. winter C.umbrella D. spring

( ) 3、A. always B. gift C.often D. sometimes

( ) 4、A. children B. women C. men D.baby

( ) 5、A. forget B. clean C. strong D. healthy

三、单项选择(每小题2分共20分)

( ) 1、I will ____ on the beach.

A. play B. plays C. played

( ) 2、It is a _____car.

A. Canada B. China C. Chinese

( ) 3、How do you eat donuts? Usually twice a day.

A.many B.often C.much D.soon

( ) 4、 I am going to more sports on TV .

A.see B. watch C. look at

5.____________! Tom. It’s 7: 00 o’clock.

A. Go to bed B. Get on C. Get up

( )6.I don't like cakes, and I don't like cookies,_____.

A.to B.too C.either

( )7.-- _______ are his football clothes?

-- Under the bed.

A.Where B. Who C. Whose

8.—Where does the man ____________?

—In a room near here.

A. come B.go C. stay

9.Football is ____________ game.

A. boys’ B. a boy’s C. boy’s

10. There _____four seasons in a year .

A. are B. is C. have

四.完形填空(20分)

Now Jenny and Danny are ____1____TV. Jenny is sitting ____2____ a chair and Danny is sitting beside __ 3___.Can you _____4____ Lynn and Bob in the picture? They are playing cards. Are they playing loudly __5___ quietly ?They are playing ____6____. Where are Mr. and Mrs. Smith? They are reading ____7____ newspaper. Li Ming

____8____ writing a letter. ____9____ you see him at the table in the corner ___10___ the room?

( )1.A. watch B. watches C. watching

( )6.A. loud B.quiet C. quietly

( )7.A. the B.a C.an

( )8.A. am B. is C. are

( )9.A. Are B. Did C.Do

( )10.A. on B.at C. of

五、句型转换(每小题2分,共10分)

1、The socks are five dollars.( 对划线部分提问)

2、I will fly home to China next week.(改为一般疑问句)

3、Danny and Li Ming go to the park to fly kites.(改为一般过去时)

4、Jenny goes to school on foot. (同义句转换)

5、These are men doctors.(把句子变为单数形式)

六、英汉互译。(5分)

1.我们的鞋子______________

2.进来____________

3. 起床___________

4. a quarter to one ___________

5. a map of China _____________

七、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。(10分)

Mrs Green is going to give a birthday party for Mary (Mary is her daughter). Mary is going to be thirteen years old. Twenty friends of Mary’s are going to come to the party. They are all girls. Mrs Green is getting ready for party. Mrs White is helping her.

“Let’s make a pretty cake,” Mrs White says to Mrs G reen.

“Ok. Thank you very much.”

Mrs Green is going shopping now. She’s going to buy fruit for the party.

Mrs Green buys some fruit. She buys a lot of pears, orange, and bananas. Then she goes home.

It’s three o’clock in the afternoon. Everything is ready .Now the first girl is arriving. The party is going to start in thirty minutes.

( ) 1. ______ is going to give a birthday party for Mary.

A. Mrs White B. Mrs Green

C. Mary D. Mary’s friend

( ) 2. Mary is going to be ______ years old.

A. twenty B. ten

C. twelve D. thirteen

( ) 3. _____ are going to come to the party.

A. Thirty boys B. Twenty girls

C. Forty children D. Mrs Green and Mrs White

( ) 4. Mrs Green buys ____ for the party.

A. a cake B. some fruit

C. some bananas and apples D. a lot of oranges

( ) 5. The party is going to begin at ____ in the afternoon.

A. two thirty B. three

C. four D. three thirty

Ⅵ.翻译句子(10分)

1.他是个安静的男孩,但有的时候他很有趣。

He is a ____________ boy, but ____________ he is very ____________.

2.你通常几点起床?

____________ do you usually ____________ ____________?

3.你爸爸最喜欢什么颜色?蓝色。

____________ is your father’s favourite ____________? Blue.

4.李先生在日本教中文。

Mr Li ____________ ____________ in Japan.

5.布朗先生是加拿大人。

Mr Brown ____________ ____________ Canada.

Ⅹ、作文(10分)

毕业后你将走入新的学校,面对新的老师和同学,想一想你该怎样介绍自己,把它写下来(你可以介绍你的年龄,身高,兴趣爱好,你喜欢的颜色,衣服,运动,季节等。要求:不少于5句话)

编者小语:小升初的2113压力始终贯5261穿于六年级的学习生活,为4102了成功升学,准备好每一门科目的考验势1653在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。  1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give  3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us  5. A. night B. ghost C. daughter  二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。  (1)underground A.电影院 (6)listen to the radioA 植物园  (2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花  (3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播  (4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒  (5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋  三.单项选择  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.  A. that B. what C. if  2. Be quiet! The babies ________.  A. sleep B. are sleeping C. slept  3. Do you know ______ this word?  A. what to spell B. how to spell C. to spell  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.  A. to laugh B. laugh C. laughing  5. —— What day is today? —— It's ______.  A. Monday B. a fine day C. September 1st  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.  A. see B. will see C. am seeing  7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.It’s ________ the desk.  A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.  A. park B. dentist C. teacher  9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.  A. ride B. reading C. read  10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.  A. Peter B. Peters C. Mary’s  11. I want to find a good book. I’m going tothe _______.  A. cinema B. library C. museum  12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.  A. What B. When C. Where  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.  A. too B. neither C. either  14. I want to buy ________.  A. something eat B. something to eat C. anything to eat  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.  A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.  16. Mrs. Sun is a friend of _______.  A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's  17. There _____ two cups of tea on the table.  A. is B. are C. was  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are youngpioneers  A. Any B. Either C. All  19 —— There isn't _____ water here. Couldyou get _____ for me? —— All right.  A. some, any B. any, any C. any, some  20 —— You look so beautiful in this whiteskirt. —— __________.  A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.  四、根据所提供的情景选择适当的句子。  1,你想知道对方姓名,应说_  A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.  2.早上遇见 刘老师,应说_  A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.  3.别人向你打招呼 Hello!你应说_  A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.  4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.  A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My nameis Lin Feng.  5.见到客人站着,你应说,  A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.  6.下午与同学见面,你应说____  A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you  7.晚上分手时所用礼貌用语是:  A.Hi! B。Hello! C.Good night!  8.当经介绍后认识某人,你应该说:  A. Good morning B. Please sit down.  C. Thank you. D. Nice to meet you.  9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:  A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.  10.想知道对方的年龄,应怎样问?  A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?  五、根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项  A. I’ll go and get it at your home.  B. It’s a very bad line.  C. That would be fine.  D. I’ll arrive between two and three.  E. Tomorrow morning if possible.  A:Hello! 3769808.  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinesedictionary.I lost mine this afternoon.  A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.  A:Sure! When do you want it?  B: 2 .  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go toschool.  B: 3 .  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?  B:Certainly. 4 .  A: 5 .I’ll wait for you.  B:Thank you.Bye.  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. Wecall ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ makingthings. And he likes watching TV with his children at night.  1. A. have B. haves C. has D. is  2. A. he B. they C. him D. his  3. A. come B. comes C. goes D. to come  4. A. live B. living C. lives D. to live  5. A. speak B. tell C. say D. talk  6. A or B.but C.and D.until  7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching  8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t  9.A.in B.on C.for D.of  10. A .likes B. like C. to like D. liking  七、阅读理解  George was a quiet, serious young man. He had been studying veryvery hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went togive him his congratulations and then had an earnest talk with him.  “You've never been to a dance, George, ” hesaid. “It's boring always studying and never enjoyingoneself. Come out with me this evening.”  “Maybe you're right, Jim,” replied Georgeafter a moment's hesitation.  So they went to a dance and had a very good time. But George drankmore than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, sohe said, “ now we'll walk home in the cool air.”  On their way home, they came to a bridge, and George looked down atthe river below very carefully, the stars were reflected in its surface.  “What are those lights down there?” Georgeasked.  “They're the stars, George,” Jim answered.  “The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so highup here? They are now at my foot!”  1. According to the passage, when did Jim go to see George?  A. After George had passed all his exams.  B. Before George had taken the exam.  C. After they had an earnest talk.  2. Which is true according to George?  A. It's good always studying without enjoying oneself.  B. It's good always enjoying oneself without studying.  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.  3. What did George ask Jim to do that evening?  A. To have a good rest at home.  B. To work hard as ever. C. To go out with him.  4 What did they talk about on the way home?  A. Bridge. B. Water C. Stars.  5. Why did George say the stars are then at his foot?  A. Because he and his friend were high in the sky.  B. Because he was looking down at the reflections of the star on thesurface of the water.  C. Because he was very happy to have passed the exam.  八、英文数学题  If half of a number is 30, then three-quarters of that numberis____.  2012小升初英语模拟试题答案(1)  一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B  二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B  三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A  (13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B  四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A  五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C  六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A  七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B  八、45本回答被网友采纳,小升初的英语试卷及答案~,苏州树人英语网,小升初的英语试卷及答案~内容来自www.07swz.com请勿采集。

  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试题(一)
  • 小升初英语试题(一)
  • 小升初英语试卷(一)(有答案)
  • 小升初英语试卷(一)(有答案)
  • 【3套试卷】上海市小升初第一次模拟考试英语试题
  • 【3套试卷】上海市小升初第一次模拟考试英语试题
  • 【3套试卷】上海市小升初第一次模拟考试英语试题(1
  • 【3套试卷】上海市小升初第一次模拟考试英语试题(1
  • 小升初英语试卷及答案
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试题
  • 小升初的英语试卷主要考什么?
  • 2015小升初英语试卷
  • 2010小升初英语试卷
  • 谁有小升初英语试卷 和答案
  • 小升初英语试卷2010及答案
  • 小升初英语试卷及答案 旅游版
  • 2018小升初英语试卷及答案
  • 小升初英语试卷
  • 新小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷10套
  • 小升初英语试卷下载
  • 小升初英语试卷四
  • 最新推荐
    热门推荐