小升初英语试题

来源:互联网 编辑:王志 手机版

编者小语:小升初2113的压力始终贯穿于六年级的学5261习生活,为了成功4102升学,准备1653好每一门科目的考验势在必行!以下巨人奥数网小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(1),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!  一、下面每组单词中划线字母的读音有一个与其他二个不同,请将这单词的标号填入题前括号内。  1. A. take B. bad C. have 2. A. fish B. find C. give  3. A. me B. bed C. red 4. A. glue B. run C. us  5. A. night B. ghost C. daughter  二. 找出下列英文单词所对应的中文意思。  (1)underground A.电影院 (6)listen to the radioA 植物园  (2)light train station B.地铁(7)bad cold B 樱花  (3)movie theatre C 博物馆 (8)play chess C听广播  (4)museum D京剧 (9)botanical garden D 重感冒  (5)Peking opera E轻轨站 (10)cherry blossom E 下棋  三.单项选择  1. He asked me _____ I would like a cup of tea.  A. that B. what C. if  2. Be quiet! The babies ________.  A. sleep B. are sleeping C. slept  3. Do you know ______ this word?  A. what to spell B. how to spell C. to spell  4. The students couldn't help ______ when they heard the joke.  A. to laugh B. laugh C. laughing  5. —— What day is today? —— It's ______.  A. Monday B. a fine day C. September 1st  6. If I ____ you tomorrow, I will give you the receipt.  A. see B. will see C. am seeing  7. Is the cat ________ the door? No, it isn’t.It’s ________ the desk.  A. behind, under B. in, on C. under, at D. over, behind  8. I’v got a toothache. I’m going to the__________.  A. park B. dentist C. teacher  9 ——May I _______ your bike? ——Sorry.  A. ride B. reading C. read  10. ——Whose ruler is it? ——Maybe it’s _______.  A. Peter B. Peters C. Mary’s  11. I want to find a good book. I’m going tothe _______.  A. cinema B. library C. museum  12. ——_____ will you do? ——I’ll play football.  A. What B. When C. Where  13. —— I don't like milk. —— I don't, _________.  A. too B. neither C. either  14. I want to buy ________.  A. something eat B. something to eat C. anything to eat  15. —— I'm sorry I can't help you. —— ________.  A. Not at all. B. You are welcome. C. It doesn't matter.  16. Mrs. Sun is a friend of _______.  A. Mary's mother B. mother of Mary C. Mary 's mother's  17. There _____ two cups of tea on the table.  A. is B. are C. was  18. There are thirty pupils in our class. _____ of them are youngpioneers  A. Any B. Either C. All  19 —— There isn't _____ water here. Couldyou get _____ for me? —— All right.  A. some, any B. any, any C. any, some  20 —— You look so beautiful in this whiteskirt. —— __________.  A. That's all right B. Thank you. C. Not at all.  四、根据所提供的情景选择适当的句子。  1,你想知道对方姓名,应说_  A.My name is Han Mel. B. What's your name? C. Hello.  2.早上遇见 刘老师,应说_  A.Thank you,Mr. Li. B.How? C.Good morning,Mr. Liu.  3.别人向你打招呼 Hello!你应说_  A.What's your name? B.Hello! C.Thank you.  4.假如你叫林峰,当有人问你What's your name?时,你应回答_____.  A.I'm fine,too B.Nice to meet von C.My nameis Lin Feng.  5.见到客人站着,你应说,  A.Sit down.please. B.How are you? C.I'm fine,too.  6.下午与同学见面,你应说____  A.Good afternoon. B.What's your name? C.How are you  7.晚上分手时所用礼貌用语是:  A.Hi! B。Hello! C.Good night!  8.当经介绍后认识某人,你应该说:  A. Good morning B. Please sit down.  C. Thank you. D. Nice to meet you.  9.上课铃响了,教师走进教室,班长应该说:  A.Please come in. B.Good morning C.Stand up.  10.想知道对方的年龄,应怎样问?  A.How old are you? B.How are you? C.How do you do?  五、根据对话内容,从多个选项选出五个能填入空白处的最佳选项  A. I’ll go and get it at your home.  B. It’s a very bad line.  C. That would be fine.  D. I’ll arrive between two and three.  E. Tomorrow morning if possible.  A:Hello! 3769808.  B:Hello,Kate.I’d like to borrow your Chinesedictionary.I lost mine this afternoon.  A:Sorry! 1 .Could you speak a little clearly and slowly?  B:Yes.Could you lend me your Chinese dictionary? Mine is lost.  A:Sure! When do you want it?  B: 2 .  A:But it is Sunday tomorrow.I won’t go toschool.  B: 3 .  A:But I’ll go to Miss Wang’s home tomorrow.Could you come in the afternoon?  B:Certainly. 4 .  A: 5 .I’ll wait for you.  B:Thank you.Bye.  六、完形填空:阅读短文,并从四个选项中,选择正确的答案。  My father __ 1____ a good friend in the factory (工厂). He is sixty. He is an old man. All of the children like him. Wecall ____2___ Uncle Sam. He __3___ from England. He ___4___ in Sichuan. He can’t __5____ Chinese. We teach(教) him Chinese___6_he ___7_ us English. He ___8____ work __9_ Sundays. He __10___ makingthings. And he likes watching TV with his children at night.  1. A. have B. haves C. has D. is  2. A. he B. they C. him D. his  3. A. come B. comes C. goes D. to come  4. A. live B. living C. lives D. to live  5. A. speak B. tell C. say D. talk  6. A or B.but C.and D.until  7.A. teach B. teachs C.teaches D.teaching  8. A. do B. don’t C. does D. doesn’t  9.A.in B.on C.for D.of  10. A .likes B. like C. to like D. liking  七、阅读理解  George was a quiet, serious young man. He had been studying veryvery hard one year, and when he passed all his exams, his friend Jim went togive him his congratulations and then had an earnest talk with him.  “You've never been to a dance, George, ” hesaid. “It's boring always studying and never enjoyingoneself. Come out with me this evening.”  “Maybe you're right, Jim,” replied Georgeafter a moment's hesitation.  So they went to a dance and had a very good time. But George drankmore than he was used to, and by midnight Jim had become worried about him, sohe said, “ now we'll walk home in the cool air.”  On their way home, they came to a bridge, and George looked down atthe river below very carefully, the stars were reflected in its surface.  “What are those lights down there?” Georgeasked.  “They're the stars, George,” Jim answered.  “The stars?” George said. “Well, then, they should be above in the sky. How did I get so highup here? They are now at my foot!”  1. According to the passage, when did Jim go to see George?  A. After George had passed all his exams.  B. Before George had taken the exam.  C. After they had an earnest talk.  2. Which is true according to George?  A. It's good always studying without enjoying oneself.  B. It's good always enjoying oneself without studying.  C. It's good to study hard and enjoy oneself in a while.  3. What did George ask Jim to do that evening?  A. To have a good rest at home.  B. To work hard as ever. C. To go out with him.  4 What did they talk about on the way home?  A. Bridge. B. Water C. Stars.  5. Why did George say the stars are then at his foot?  A. Because he and his friend were high in the sky.  B. Because he was looking down at the reflections of the star on thesurface of the water.  C. Because he was very happy to have passed the exam.  八、英文数学题  If half of a number is 30, then three-quarters of that numberis____.  2012小升初英语模拟试题答案(1)  一、(1)A (2) B (3) A (4) A (5)B  二、(1)B (2)E (3)A (4)C (5)D (6)C (7)D (8)E (9)A (10)B  三、(1)C (2)B (3)B (4)C (5)A (6)A (7)A (8)B (9)A (10)C (11)B (12)A  (13) C (14)B (15)C (16)C (17)B (18)C (19)C (20)B  四、(1)B (2)C (3)B (4)C (5)A (6)A (7)C (8)D (9)C (10)A  五、(1)B (2)E (3)A (4)D (5)C  六、(1)C (2)C (3)B (4)C (5)A (6)C (7)C (8)D (9)B (10)A  七、(1)A (2)C (3)C (4)C (5)B  八、45本回答被网友采纳,小升初的英语试卷及答案~,苏州树人英语网,小升初的英语试卷及答案~www.07swz.com防采集请勿采集本网。

小升初英语试题

笔 试 部 分 一、根据要求写出下列单词 1.cola(复数) 2.dollar(复数) 3.want(三单) 4.come(现在分词) 5.Simon(所有格) 6.much(比较级) 7.waiter(对应词) 8.eat(过去式) 9.have(过去式) 10.hungry(反义词) 二、英汉互译下列短语 1两个汉堡 2三个

一、选出划线部分发音不同的一项。(10分)

小升初英语试题 60分钟100分 听力部分 一、Listen and match.听录音,连线。(10分) 1. 2. 3. 4. 5. running walking swinging drinking water sleeping climbing swimming fighting flying Jumping 6. 7. 8. 9. 10. 二、Listen and

( ) 1. A. late B. favourite C. many

一、1~5 BCDCC 6~10 DBACB 二、1.volunteering 2.noisy 3.changed 4.studying 5.to keep 三、1.It seems 2.How would 3.Whose house 4.should be allowed 5.don't;is 四、1.is strict with 2.is good for 3.concentrates more on 4.at present 5

( ) 2.A. wish B. film C. five

二、按要求写出下列单词(10分) 1、two (同音词) 2、small(反义词) 3、number (缩略) 4、don’t(完整形式) 5、I (宾格) 6、box(复数形式) 7、sheep (复数形式) 8、new(反义词) 9、Let’s (完整形式) 10、What is (缩略) 三、完成下列词组(英汉互

( ) 3.A. their B. three C. thing

2019小升初英语真题及答案 小升初英语考试卷 一、找出画线部分读音与其他三个不同的单词。(10分) ( ) 1. A. teacherB.certainlyC. sisterD. brother ( ) 2. A.earth B. nearC. hearD.ear ( ) 3. A. bowl B. snowC. nowD. yellow ( ) 4. A. pag

( ) 4.A. run B. glue C. brush

( ) 5.A. bread B. tea C. head

二、选出不同类别的词。(5分)

( ) 1. A. excited B. angry C. bullet

( ) 2. A. second B. thirty C. first

( ) 3. A. theatre B. colourful C. beautiful

( ) 4. A. live B. had C. took

( ) 5. A. truck B. plane C. cloth

三、单项选择题(20分)

( ) 1. I ____ in Class 6. Tom _____ in Class 6, too. We ____ classmates.

A.am; is; are B. am; are; are C. is; are; is

( ) 2. Joe is ______ name. _____ weighs 40 kilograms.

A.His; His B. his; He C. he; His

( ) 3. My birthday is ____ the 22nd of March. Peter's birthday is _____ March, too.

A.on; on B. in; on C. on; in

( ) 4. My father likes ____ very much. He can ____ very nice Chinese ink paintings.

A.drawing; draws B. draw; draws C. drawing; draw

( ) 5. In the future, we will ____ a lot of things online.

A.doing B. do C. does

( ) 6. The air of Jincheng _____dirty in the past, but it is ____ now.

A.is; clean B. was; dirty C. was; clean

( ) 7. The dog ________ a pink bell around its neck.

A.is B. has C. have

( ) 8. Look! My sister is _____ in the classroom.

A.read B. reads C. is reading

( ) 9. There are _____ months in a year. The _____ month is December.

A.twelve; twelve B. twelfth; twelfth C. twelve; twelfth

( ) 10. These aren't ____ books. They are ____.

A.his; ours B. his; our C. hers; her

四、按要求写出下列单词的正确形式。(5分)

1.go _____ (第三人称单数形式)2. tooth _______ (复数)

3.make ________ (过去式) 4.long ______ (反义词)

5.seven________ (序数词)

五、 选词填空 (10分)

1. In the past, she _________ (washes/washed) clothes by hand.

2. I'm ______ (tallaller) than you.

3. The ________ (threehird) and fourth peas were lazy.

4. What _________ (do/does) your dog look like?

5. Christmas is _______ (in/on) 25th December.

六、给下列句子选择正确的应答语。(20分)

( )1.When's Children's Day?

( )2.Can I have an apple?

( )3.How many birds can you see?

( )4.What time is it ?

( )5.I like drinking green tea. How about you ?

( )6.What can you do ?

( )7.Who are these apples from?

( )8.Whose watch is it?

( )9.Did you go to the park on Sunday?

( )10. Let's go swimming this afternoon.

A.They're from grandparents.

B.Great!

C.Seven.

D.We can sing and dance.

E.Yes, we did.

F.It's hers.

G.It's a quarter to eight.

H.Me, too.

I.It's on the 1st of June.

J.Sure, here you are.

七、阅读理解,判断句子正(T)误(F)。(20分)

Tom is a middle school student. David is his brother. They're in the same school. Their father is a writer. He wrote many fairy tales. Many children enjoy reading his stories. Their mother is an artist. She paints oil paintings. She likes the colours. Tom and David don't like reading or painting. They like making things and doing sports. Ton is good at short races and David is good at swimming. Today is his mother's day. They made a pen holder with an old can and some old paper yesterday. Their mother was happy.

( )1.David studies at a middle school.

( )2.Many children like reading Tom's father's fairy tales.

( )3.The two brothers like painting.

( )4.David likes sports. He is good at swimming.

( )5.They reused a can and some paper to make a pen holder for their dad.

内容来自www.07swz.com请勿采集。

  • 小升初英语试题和答案
  • 小升初英语试题和答案
  • 小升初英语试题精选3套
  • 小升初英语试题精选3套
  • 小升初考试英语试题
  • 小升初考试英语试题
  • 黄冈中学小升初英语试题
  • 黄冈中学小升初英语试题
  • 小升初英语英语试卷
  • 小升初英语英语试卷
  • 小升初英语试卷_
  • 小升初英语试卷_
  • 中山市小升初英语试题(一)
  • 中山市小升初英语试题(一)
  • 六年级下册英语试题小升初真题 (1)
  • 六年级下册英语试题小升初真题 (1)
  • 小升初英语试题现在进行时练习
  • 小升初英语试题现在进行时练习
  • 湖北小升初英语试卷
  • 湖北小升初英语试卷
  • 小升初英语试题
  • 小升初英语试卷及答案
  • 小升初英语试卷
  • 小升初英语试卷题(参考)
  • 小升初英语试卷2010及答案
  • 谁有小升初英语试卷 和答案
  • 衡水武邑小升初英语试题
  • 小升初外国语英语试卷或试题 跪求!!
  • 2019小升初英语真题及答案
  • 2017年小升初英语真题(附答案)
  • 历年小升初英语试题
  • 小升初英语试题3
  • 小升初英语试题专项
  • 小升初英语试题选3
  • 小升初英语试题三
  • 最新推荐
    热门推荐